Ver van begane paden? Alleen tijdens een vakantie te paard!

Op zoek naar een locatie om te ontsnappen aan de hectic van alle dag; eventjes ver weg van het dagelijkse leven; er tussen uit vér van begane paden? Mogelijkheden in alle uithoeken van de wereld!

Ruitervakantie Argentinië, Canada of Kirgizië

  • Fin del Mundo in Argentinië: letterlijk, het einde van de wereld. Jouw reis start en eindigt in Ushuaia; te paard ontdek je het Mitre schiereiland met en route bijna zeker ontmoetingen met pinguïns.
  • Yukon in Canada: tijdens deze trektocht aan de grens met Alaska treed je in de voetsporen van de laatste pelsjagers langs gletsjervalleien, ongerepte rivieren en meren, via paden die door wilde dieren in gebruik zijn.
  • Kirgizië : deze avontuurlijke trektocht – van 10 of 17 nachten – volgt een deel van de oude zijderoute. De Kirgizische cultuur is zeer gastvrij en je ontmoet onderweg herders die hun dagen met paarden doorbrengen.

Verbluffende woestijnlandschappen

  • Namib Desert in Namibië: in de oudste woestijn ter wereld zijn er tal van expedities met een steeds variërend landschap. En als extraatje: slapen onder de sterren. ‘Warm aanbevolen’!
  • Jordanië: een rit te paard door Jordan’s spectaculaire woestijnlandschap, bezaaid met monumenten uit een ander tijdperk, is een reis door de geschiedenis. Dit is een enorm stille plek, tijdloos en grimmig mooi.
  • Marokko: naar het Zuid-Oosten van Ouarzazate kom je aan de Draa-vallei, die zijn weg maakt naar de woestijn met onderweg een mooie reeks van oases. Hier op de Siroua Saffron Trail is er de mogelijkheid om snel te rijden.

Back to basics

  • Okavango Mobile Safari in Botswana: een mobiele tenten safari door de Delta, dé perfecte safari voor mensen op zoek naar een afgelegen ervaring, eenvoudige bushkampen en een authentieke ‘African Safari’ – terwijl je paardrijdt, wordt de bagage per mokoro op de plaats van bestemming – een afgelegen kamp op een prachtig afgelegen eiland – gebracht.
  • Miyak Trail in Noord Macedonië: op deze route kom je dichter bij het leven van herders. Je rijdt meer dan 200 km op 6 dagen. De paarden zijn voornamelijk Balkan bergpaarden, met een aantal raszuivere Arabieren en de Arabische kruisingen.
  • Andorra Trail: Een avontuurlijke trektocht te paard door de Pyreneeën met een bezoek aan Spanje, Frankrijk en Andorra langs de meer dan 350 km lange route. Als je houdt van het buitenleven en geniet van kamperen in afgelegen locaties, dan is deze vakantie te paard niet te missen.

Paardrijvakantie

In de voetsporen van Lawrence of Arabia

Vanaf € 2370

Paardrijden in Jordanië - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Yukon Trail

Vanaf € 3710

Te paard door de wildernis in Canada - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Woestijntochten

Vanaf € 1300

Paardrijden in Marokko - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

Ver van begane paden? Alleen tijdens een vakantie te paard!

Inschrijven

Ver van begane paden? Alleen tijdens een vakantie te paard!

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid