Miyak Stammen Route

Deze vakantie is voor ruiters die genieten van de schatten van de bergen. Bergop rijden langs de valleien van het Bistragebergte en het Mavrovo meer, terwijl je te paard geniet van een vrij uitzicht op talloze bergtoppen.

Op de Miyak Tribe Trail kom je dichter bij het leven van de herder, je brengt een bezoek aan een paar schapen boerderijen en ervaart de traditionele manier van kaas maken. Het is ook een mooie gelegenheid om de tradities en de geschiedenis van de oudste Noord-Macedonische stam, de Miyaks te leren.

Accomodatie

Tijdens dit parcours verblijf je in gevarieerde locaties: van comfortabele pensions tot basic kamers en eenvoudige koepel tenten (4 nachten hotel, 2 nachten kamperen en 1 nacht in een guesthouse).

Het rijden/de paarden

Dagelijks 5 à 9 uur per dag, met  een afstand tussen 15 en 44 km per dag. Op deze week rij je meer dan 200 km. De paarden zijn voornamelijk Balkan bergpaarden, met een aantal raszuivere Arabieren en de Arabische kruisingen. Ze worden gereden in West-tack, maar de rijstijl is Engels met een losse teugel. De paarden stappen goed vooruit, draven zelfden en houden van galoppades op open terrein.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 5 tot 9 uur rijden per dag
  • Groep van max. 10 personen
  • 10 jaar
  • 100kg

Luchthaven

Skopje

Prijs

Vanaf *

€ 1640

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

Miyak

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid