Reisbureau Perlan

Ook voor reisdromen zonder paardrijden kan je bij ons terecht. Onder de naam Perlan run ik al meer dan 15 jaar mijn eigen reisbureau in Deinze. Mijn doel? Jouw perfecte vakantie.

Of je nu zoekt naar een rondreis, citytrip, cruise, luxe vakantie of nog iets helemaal anders. Samen met onze betrouwbare partners wereldwijd zetten we in op à-la-carte-vakanties. Volledig op maat van jouw wensen en budget. Al dan niet in combinatie met een paardrijvakantie. 

Meer dan 25 jaar ervaring

Reizen werd me met de paplepel ingegoten, een studie toerisme lag dan ook voor de hand. Meer dan 25 jaar geleden zette ik mijn eerste stappen in de reissector.

Na enkele jaren begon het dan ook te kriebelen om zelf een reisbureau te starten. Waar persoonlijke service en contact op de eerste plaats staan. Mijn eigen reisbureau was een feit: Perlan (IJslands voor parel).

Wereldwijde omzwervingen, tal van reiservaringen en constante bijscholingen bezorgden me een ruime kennis die ik graag met je deel.

Waarom kiezen voor Perlan?

Als je persoonlijke reisarchitect bezorgen we je een vakantie à la carte, volledig op maat van jouw wensen en budget.

Dankzij onze positieve ingesteldheid en gedrevenheid zorgen we steeds opnieuw voor dat beetje meer.

Geen anonieme boekingsmodule, maar een persoonlijke service. En een even persoonlijk engagement voor jouw geslaagde vakantie.

Jouw reisplannen, daar nemen we graag de nodige tijd voor. Maak een afspraak wanneer jou dat het beste past. Ook ’s avonds of in het weekend indien gewenst.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Perlan Reizen

Bel ons

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid