Zon en paardrijden in Kreta

Een ontspannen vakantie met twee uur wandelingen, hetzij in de ochtend of in de avond. De ochtend rit is langzamer met over het algemeen slechts een korte galop, met de middag rit die meer uitdaging.

Dit is ideaal voor families of groepen vrienden met niet-rijders bij het verlaten van je genoeg vrije tijd om het strand te bezoeken en de omgeving te verkennen. Het is wederom gebaseerd op Velani Country Hotel en u kunt aankomen en vertrekken op elke dag tijdens deze twee hete maanden.

Accomodatie

Je verblijft in het Veláni Country Hotel, gelegen op een korte wandeling van Odysseia Stables. Er zijn twaalf kamers met elk een eigen tuin of veranda. Elke kamer heeft een haardroger, een televisie, een koelkast en airco. Het hotel heeft een persoonlijke, huiselijke sfeer. Er is een groot infinity pool, evenals een afzonderlijk kinderzwembad. Het eigen restaurant nodigt u uit om te genieten van de traditionele en heerlijke huisgemaakte gerechten. Het landgoed beschikt over een eigen groenten, kruiden en fruit tuin en biedt dagelijks in het restaurant verse producten.

Het rijden/de paarden

De paarden en pony’s bij Odysseia Stables zijn oa Arabieren, volbloeden, warmbloeden en Andalusiërs en zijn speciaal gekozen vanwege hun temperament en uithoudingsvermogen. Ze zijn rotsvast in de bergen en ontspannen maar gretig op de paden, waardoor ze geschikt zijn voor alle niveaus van de ruiter. Ze hebben onderdak in een open stal en zo kunnen de paarden en pony’s altijd kiezen of ze binnen of buiten willen zijn. Alle paarden worden getraind in de hand en met behulp van de klassieke dressuur training. De rijstijl is Engels met een losse teugel.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 2 uur rijden per dag
  • Groep van max. 10 personen
  • 4 jaar
  • 90kg

Luchthaven

Heraklion

Prijs

Vanaf *

€ 1250

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransfers
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

Zon en paardrijden

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid