Interessante links

Klaar voor een paardrijvakantie waar beleving, digitale detox, duurzaam reizen, natuur en paarden centraal staan? Stephanie stopt al haar passie in de voorbereidingen van de reizen. Hierbij gaat ze net dat stapje verder. Je reis moet perfect zijn: van A tot Z en tot in het kleinste detail. Haar doel is, het creëeren van een zorgeloze ruitervakantie waar je maar aan één ding moet denken: genieten! Op deze pagina kan je enkele interessante links vinden die van nut kunnen zijn voor je paardrijvakantie.

Hippo Revue

Hippo Revue is een toonaangevend vakblad voor de Belgische paardensport. Een magazine vol boeiende reportages en boordevol paardeninfo.

Hippo Revue
LRV

LRV: de Landelijke RijVereniging

LRV (de Landelijke RijVereniging) is een erkende recreatieve Vlaamse sportfederatie. Waar samen paardensport beleven voor jong en oud en in alle disciplines centraal staat.

Deurles Paardenhotel

Je gaat op reis, maar wat met jouw paard? In Deurles Paardenhotel wordt jouw viervoeter tijdens jouw afwezigheid ook in de watten gelegd (met 24h/7 weidegang of boxen naar keuze).

image003 - vakantie te paard - paardrijvakanties - ruitervakanties
image004 - vakantie te paard - paardrijvakanties - ruitervakanties

Greentripper

Bereken de ecologische voetafdruk van je reis en verken alternatieven om je milieu-impact zoveel mogelijk te minimaliseren. Voor de onvermijdelijke uitstoot kun je bijdragen aan klimaatprojecten.

Kerckhaert Ruitersport

Kerckhaert Ruitersport is al jarenlang een begrip in de paardenwereld. Ze staan altijd klaar om het meest uitgebreide assortiment aan te bieden voor jou en je paard. De nieuwste trends en tofste producten vind je daar!

image005 - vakantie te paard - paardrijvakanties - ruitervakanties

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid