Leer paardrijden in 1 week

Leer paardrijden in het weelderige groene landschap van Sao Miguel, het grootste en oostelijke eiland van de Azoren. Deze paardrijvakantie is zowel geschikt voor mensen zonder ervaring als mensen met een beetje ervaring. Het is ook ideaal voor ruiters die opnieuw willen leren paardrijden.

De Azoren is een prachtige archipel van negen eilanden in de Atlantische Oceaan, ter hoogte van Afrika. Ontdekt in de 15e eeuw, werden zij een belangrijke stop-over voor de vroege ontdekkingsreizigers tussen de oude en nieuwe werelden. São Miguel is het grootste eiland van de Azoren en meet 81km lengte bij 15km breedte. De eilanden zijn vulkanisch en dat heeft geleid tot een spectaculaire natuurlijke schoonheid van de kraters, nu glinsterende blauwe meren, zwarte kliffen langs de kust, weelderige groene, glooiende valleien, ruige bergen en warme bronnen en geisers. Het vruchtbare land is oneffen en rotsachtig. Groene velden worden met stenen muren en vrolijk bloeiende bloemen afgezet. De Azoren staat bekend om de hortensia, die overal te vinden is in tinten van blauw, paars en roze. Andere bloemen zijn aronskelken, wilde gember, rododendrons, gladiolen en zoete erwten. De Azoren zijn een van de beste plaatsen ter wereld om walvissen en dolfijnen te zien. Uw host organiseert, wanneer het weer het toelaat, boottochten op de oceaan waarbij u de potvis, de gewone vinvis, de gewone dolfijn, de tuimelaar en de Atlantische gevlekte dolfijn kunt spotten.

Accomodatie

U verblijft bij Quinta da Terça op het zuiden van het eiland, niet ver van de belangrijkste stad Ponta Delgada. Het historische huis van de Quinta (boerderij) is een van de oudste woningen op het eiland en dateert uit de 17e eeuw. Er zijn vijf mooie kamers, elk met een eigen badkamer. De kamers hebben een televisie en een kleine selectie van toiletartikelen.

Comfortabele eetkamer en salon.  Men gebruikt seizoensgebonden groenten en fruit. Ontbijt, lunch en diner beschikbaar op de Quinta. Er zijn tal van plaatsen om te zitten en te ontspannen, zowel binnen als op de veranda of in de tuinen grenzend aan de paardenstallen.

Het rijden/de paarden

De manege heeft een 20-tal geliefde paarden. Ze zijn allemaal goed getraind en een genot om te rijden, of het nu in de arena of tijdens de tochten over het eiland is.  Deze rit is geschikt voor beginners of diegenen die meer vertrouwen in hun rijden willen krijgen. Tijdens de week heeft u tien uur les, hetzij in de manege of buiten op de paden en daarnaast ook theorielessen. Het is de bedoeling dat u aan het einde van de week kunt deelnemen aan een spectaculaire hele dag rijden naar Sete Cidades.  Sommige non-riding excursies zijn ook inbegrepen.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 3 tot 6 uur rijden per dag
  • Groep van max. 10 personen
  • 11 jaar
  • 95kg

Luchthaven

Ponta Delgada

Prijs

Vanaf *

€ 1905

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

Leren paardrijden

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid