Paardrijden vanaf de White Stallion Ranch

De boerderij biedt 18 ruime kamers die elk verschillend zijn ingericht in 18e Eeuwse stijl.  Er zijn vier verschillende kamertypes: Standard, Deluxe, Junior Suites en Premium Suites.

De standaard kamers bestaan ​​uit twee queen bedden, een eigen badkamer met een douche en een uitzicht op de ‘main street’.

Deluxe kamers hebben ofwel twee queen bedden of een kingsize bed, een eigen badkamer met een douche en een eigen terras.

Junior Suites hebben een kingsize bed in een kamer en een queensize bed in een aparte woonkamer, een eigen badkamer met douche en uitzicht op de hoofdstraat.

Premium Suites een kingsize bed in een kamer en een queensize bed in een apart woongedeelte en een kitchenette, een eigen badkamer met douche en bad en een eigen terras.

Op White Stallion Ranch vindt u 3.000 hectare land aan de voet van de ruige Tucson Mountains. Kilometers ruiterpaden in de unieke Sonora-woestijn vol wilde dieren zoals coyotes, javelina’s (soort wilde zwijn/nijlpaard), poema’s, bobcats, muilezels, herten, konijnen, wasberen, vogels en reptielen. Leuke ritten (halve/volle dagen) voor alle niveau’s. U kunt zelfs helemaal de bergen inrijden. Kinderen vanaf vijf jaar en ouder zijn welkom en genieten hier ook volop. Er zijn rodeo’s en teampenninglessen. Naast het rijden kunt u ook tennissen, volleyballen, basketballen, badmintonnen, er is een fitnesscentrum, sauna en zwembad met overdekte hot tub (heerlijk na het rijden).

Accomodatie

Deze charmante informele ranch wordt door een familie gerund en geeft je echt het gevoel van het Oude Westen. De ranch is gelegen aan de voet van de ruige Tucson bergen en grenst aan het Saguaro National Park. Men combineert er gastvrijheid met een het comfort van een top resort.

Er zijn 41 authentiek ingerichte kamers met eigen badkamer en airconditioning. De heerlijke en overvloedige maaltijden worden genuttigd in de grote eetzaal. Daarnaast zijn er elke week barbecues en ontbijtritten met speciaal Old West ontbijten. Elke kamer heeft een eigen patio met uitzicht op de cacti tuinen en de bergen. Sommige suites hebben een open haard en jacuzzi. Alle kamers hebben een koelkast, een haardroger, badjassen, I-pod docking stations en kluisjes.

Het rijden/de paarden

White Stallion Ranch heeft goed getrainde paarden voor alle niveau’s en u kunt zes dagen per week rijden (niet op zondag). Er zijn bergritten, langzame stapritten, snellere ritten en dagtochten, zelfs wijn & kaas ritten. Lessen zijn ook mogelijk en worden ter plaatse afgerekend.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 1 tot 4 uur rijden per dag
  • Groep van max. 10 personen
  • 5 jaar

Luchthaven

Tucson

Prijs

Vanaf *

€ 2200

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

White Stallion Ranch

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid