Paardrijden vanaf Tombstone Monument Ranch

Tombstone Monument Ranch, vlak bij Tombstone, is een stap terug in de tijd: speciaal gebouwd als een ‘1880 Main Street met onverharde wegen en promenades‘. Het Wilde Westen in combinatie met onvergetelijk paardrijden over het ruige terrein.

Tombstone Monument Ranch is omgeven door mijlen ruig en open landschap, met uitzicht op de Dragoon Mountains. De ranch heeft een kudde van goed getrainde paarden en biedt keuze uit langzame, snelle, halve dag, volle dag en speciale ritten.

Naast paardrijden kan U ook wandelen, schieten, boogschieten en uitstapjes maken naar oa Tombstone.

Accomodatie

De boerderij biedt 18 ruime kamers die elk verschillend zijn ingericht in 18e Eeuwse stijl.  Er zijn vier verschillende kamertypes: Standard, Deluxe, Junior Suites en Premium Suites.

De standaard kamers bestaan ​​uit twee queen bedden, een eigen badkamer met een douche en een uitzicht op de ‘main street’.

Deluxe kamers hebben ofwel twee queen bedden of een kingsize bed, een eigen badkamer met een douche en een eigen terras.

Junior Suites hebben een kingsize bed in een kamer en een queensize bed in een aparte woonkamer, een eigen badkamer met douche en uitzicht op de hoofdstraat.

Premium Suites een kingsize bed in een kamer en een queensize bed in een apart woongedeelte en een kitchenette, een eigen badkamer met douche en bad en een eigen terras.

Het rijden/de paarden

Tombstone is geschikt voor alle rijniveaus en de ranch heeft een grote kudde ranch paarden.  Kinderen vanaf 5 jaar en ouder zijn welkom op de tragere ritten, terwijl kinderen van 8 jaar en ouder – en indien ervaren ruiter – meekunnen op de snelle ritten. Team penning maakt ook deel uit van het programma.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 1 tot 4 uur rijden per dag
  • Groep van max. 9 personen
  • 5 jaar

Luchthaven

Tucson

Prijs

Vanaf *

€ 2000

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransfers
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

Tombstone Monument Ranch

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid