Paardrijden vanaf Hidden Hollow Hideaway

Hidden Hollow Ranch is een actieve ranch die gerund wordt door een familie. Hij is prachtig gelegen aan de oostkant van het Canyon Ferry Reservoir in de heuvels van de Big Belt Mountains. Je kan er het authentieke leven op de ranch ervaren.

Het land van deze ranch was ooit één van de rijkste gebieden voor goud en de kans is groot dat u daadwerkelijk wat vindt, zij het dat het waarschijnlijk niet genoeg zal zijn om rijk van te worden, maar hoe leuk als souvenir. Het staat gasten ook vrij mee te helpen met het repareren van hekken, vissen in een nabijgelegen kreek of zwemmen in een meer. Bijna elk weekend in juli/augustus zijn er rodeo’s. Wanneer u tijdig laat weten dat u een rodeo wilt bijwonen, zullen ze het voor u organiseren.

Accomodatie

Gasten verblijven in The Hideaway. De vier hutten liggen prachtig langs een beekje met verzorgde gazons.  Ze zijn eenvoudig ingericht, maar schoon en comfortabel. De hutten zijn voor een groot deel ingericht met de oorspronkelijke meubels en accessoires uit de jaren 1940 tot en met 1960.

Het rijden/de paarden

Doorgaans rijdt men in een kleine groep met een eigen gids. Ervaren ruiters rijden wat verder weg naar aangrenzende natuurgebieden. U rijdt hier door open weilanden en maakt uitdagende bergritten. Beginners en kinderen zijn overigens van harte welkom om hier te leren paardrijden. Omdat het een kleine ranch is zult u alle aandacht krijgen. Het veedrijven is in mei/juni, maar ook in de zomermaanden verplaatst men nog wel eens het vee van de ene weide naar de andere.

Naast het paardrijden kan men ook “hand panning”, het zeven van water om goud te vinden.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 3 tot 6 uur rijden per dag
  • max 109 kg
  • max 10 ruiters

Luchthaven

Helana

Prijs

Vanaf *

€ 2960

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

Hidden Hollow Hideaway

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid