Trektocht te paard door Israël

Een opwindende en fascinerende tocht door Israël waarbij je inzicht krijgt in de geschiedenis, de mensen en de natuur. Een trektocht te paard van 8 nachten waarbij je de kans hebt om zowel in het noordelijke als zuidelijke deel van Israël te rijdenen verschillende historische sites te bezoeken.

Voor wie een langere trektocht door Israël wil maken. Van Nazareth rijdt u door de heuvels van Galilea naar de Jordaan en het Meer van Galilea. Vanaf deze regio Carmel worden de paarden naar het Zuiden gebracht waar u in de grote open woestijn van Judea kunt rijden, dat overigens zowel een grote verscheidenheid aan terrein als aan cultuur kent. Personages en plaatsen uit het Oude en Nieuwe Testament worden tot leven gebracht wanneer de plaatsen passeert waar ooit Romeinse veldslagen gevoerd werden en van gebeurtenissen uit de Bijbel. U krijgt een rondleiding te voet door de belangrijkste heilige plaatsen hebben in de oude delen van Nazareth en Jeruzalem en ook een bezoek aan de oude verwoeste forten en UNESCO World Heritage Site in Masada en de Dode Zee. Tour Israël is ontworpen om u een smaak van Israël te geven. Indien u meer tijd wilt doorbrengen in Tel Aviv dan kan dat worden bijgeboekt. Of indien u wilt verlengen en in Jeruzalem verblijven of aan de Dode Zee of Eilat aan de Rode Zee, dan is dat ook mogelijk.

Accomodatie

U verblijft in lodges of op een kibboets of moshay, comfortabel, maar niet luxueus. Wel met eigen badkamer. Op de kibboets (een coöperatieve landbouw gemeenschap) helpt iedereen mee. Het is een hechte gemeenschap met eigen scholen, eetzalen en winkels. Over de jaren zijn kibboetsen wel wat veranderd, maar er is nog steeds een groot gevoel van gemeenschap onder de leden. Een mosjav heeft een soortgelijke set-up, maar zijn vaak in individueel eigendom.

Het rijden/de paarden

U dient alle gangen goed te beheersen. Het terrein en daarmee het tempo is gevarieerd. De paarden zijn voornamelijk Quarter Horses die Western worden gereden met een losse teugel.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 3 tot 6 uur rijden per dag
  • Groep van max. 12 personen
  • 14 jaar
  • 105kg

Luchthaven

Tel Aviv

Prijs

Vanaf *

€ 2383

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransfers
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

Trektocht Israël

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid