Paardrijden in het land van Galilea

Deze vakantie focust zich vooral op het vruchtbare Galilea en de Jordaanvallei.  Naast de fantastische ritten te paard maak je ook kennis met de rijke culturele geschiedenis van Israël. Dit is een prachtig deel van het land met een terrein dat zeer geschikt is om te paardrijden.

Deze vakantie te paard is een trektocht door het land van Galilea en voert u door glooiende natuurlijke landschappen, langs zijrivieren van de Tabor en door amandelboomgaarden en velden. U rijdt ook in de Sirin Heights met uitzicht over de Jordaanvallei en naar de Golanhoogte. Beneden is de rivier de Jordaan, de majestueuze regio Carmel en de vlakte van Jizreël. Dit is een prachtig deel van Israël en uitmuntend om in te paardrijden. Het ‘Land van melk en honing’. U krijgt op de eerste avond van uw paardrijvakantie een kleine geschiedenisles over de plaatsen die u te paard zal bezoeken. Naast het paardrijden bezoekt u ook te voet een aantal bekende historische sites zoals Mt. Tabor en de Kerk van de Transfiguratie. Er is ook een begeleide wandeling in Nazareth en een dag in Jeruzalem. Bijkomend is het mogelijk een rondleiding te organiseren naar het Zuiden, naar de Ein Gedi Kibbutz, Masada en de Dode Zee (min 2 personen).  Ook verlengingen met verblijf aan de Dode Zee of Eilat aan de Rode Zee zijn mogelijk.

Accomodatie

U verblijft in lodges of op een kibboets of moshay, comfortabel, maar niet luxueus. Wel met eigen badkamer. Op de kibboets (een coöperatieve landbouw gemeenschap) helpt iedereen mee. Het is een hechte gemeenschap met eigen scholen, eetzalen en winkels. Over de jaren zijn kibboetsen wel wat veranderd, maar er is nog steeds een groot gevoel van gemeenschap onder de leden. Een mosjav heeft een soortgelijke set-up, maar zijn vaak in individueel eigendom.

Het rijden/de paarden

U dient alle gangen te beheersen op open gevarieerd terrein. Het tempo is eveneens gevarieerd. De paarden zijn voornamelijk Quarter Horses die Western worden gereden met een losse teugel.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 3 tot 6 uur rijden per dag
  • Groep van max. 12 personen
  • 14 jaar
  • 105kg

Luchthaven

Tel Aviv

Prijs

Vanaf *

€ 2302

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransfers
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

Galilea

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid