Trektocht te paard door Transylvanië

Reis door een landschap van weilanden, bossen, heuvels en kleine dorpjes op de rug van een goed opgeleid, fit en snel paard. Ervaar het plattelandsleven van Roemenië tijdens je verblijf bij lokale boeren onderweg. Een waar avontuur!

Deze avontuurlijke tocht van zeven nachten begint Equus Silvania in Sinca Noua en neemt u over ​180 km mee door de heuvels en middeleeuwse dorpjes van Roemenië. Ontdek een land gemaakt voor paardrijden met eindeloze heuvels en weilanden. Er zijn bijna geen hekken onderweg waardoor u de vrijheid heeft voor lange galoppades.

Accomodatie

U verblijft onderweg in guesthouses en pensions of bij de lokale bevolking. Omdat de standaard van comfort in Roemenië misschien niet zo hoog is als in andere delen van Europa kan het zijn dat u een kamer deelt of op een slaapzaal komt. Bij de lokale bevolking kan het zelfs zijn dat u in een eetkamer of woonkamer slaapt! Douches zijn altijd aanwezig, soms moet een badkamer worden gedeeld. Soms verblijft de groep ook in verschillende accommodaties. De rust en het trage tempo van het leven in deze dorpen zal veel goed maken.

Het rijden/de paarden

De paarden worden Engels gereden. Het tempo is gevarieerd en alleen geschikt voor ervaren ruiters. Ook fysiek dient u fit te zijn omdat u af en toe zult afstappen bij de steilere afdalingen. Tijdens de tocht zadelt u uw paard ook zelf. De Transsylvanië Trail is een grotere uitdaging dan de Equus Silvania tocht vanwege de langere afstanden en sneller tempo.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 3 tot 7 uur rijden per dag
  • Groep van max. 8 personen
  • 12 jaar
  • 90kg

Luchthaven

Bucharest

Prijs

Vanaf *

€ 1980

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

Transsylvanie

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid