Koninkrijk der Lusitanos

Dit is een trektocht per Lusitanopaard in het binnenland van de Alentejo regio van Portugal, ten oosten van Lissabon. De Alentejo is een zeer belangrijke regio voor het fokken van paarden en tijdens deze vakantie breng je ook een bezoek aan één van de beroemde Alter-Real hengstenstoeterij.

Rijd op goed geschoolde Lusitano’s en maak daarnaast ook heerlijke buitenritten door het binnenland van de Alentejo in Portugal. De Alentejo is het warmste, droogste gebied van Portugal. De rivieren en beken houden het groen. De Alentejo is ook befaamd om de fok van de paarden. Deze tocht omvat dan ook een bezoek aan de beroemde Alter-Real waar men de merries en de veulens kan bewonderen.

Accomodatie

U verblijft onderweg in lokale pensions en hotels. Soms een voormalige boerderij, soms het luxe en moderne hotel Caminhos de Santiago. Bijna alle hebben zwembaden om een verkoelende duik te genieten na een dag in het zadel. De kamers hebben allemaal een eigen douche/toilet, en sommige hebben een bad.

Het rijden/de paarden

U rijdt door een verscheidenheid aan landschappen met kurkeikplantages, tarwevelden, wijngaarden en bossen van olijfbomen; door eucalyptus- en dennenbossen en weilanden vol lentebloemen. Uw paarden zijn de mooie en rustige Lusitano’s. Ze zijn goed getraind en comfortabel om te rijden met een enthousiast karakter en een gemakkelijk verzamelde galop. U dient en zelfverzekerde ruiter te zijn en alle gangen te beheersen. U dient fit genoeg te zijn voor lange galoppades in de Portugese zon.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 4 tot 5 uur rijden per dag
  • Groep van max. 10 personen
  • 12 jaar
  • 85kg

Luchthaven

Lissabon

Prijs

Vanaf *

€ 1890

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

Koninkrijk der Lusitanos

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid