Paardrijden vanaf Rocking Z

Gelegen in de met gras begroeide uitlopers van de Rocky Mountains is deze kleine familiale ranch zeer geschikt voor alle leeftijden en ruiters van alle niveau’s. De nadruk ligt er op natural horsemanship. Je kan het aan de lijve ondervinden op de huisgetrainde paarden.

Bezoek het land van de “Horse Whisperer” en leer behalve Western rijden (incl. reining en team penning) alles over Parelli Natural Horsemanship. Beginners en gevorderden hebben hier allemaal een leuke tijd.

Accomodatie

Er zijn acht ruime kamers, elk met een en-suite badkamer en een deur naar een overdekte veranda. De kamers hebben gietijzeren kachels voor de koele lente- of herfstavonden. Airco is beschikbaar in sommige van de kamers, evenals WIFi.  De kamers zijn verschillend in grootte, sommige zijn geschikt voor maximaal vier personen. De main lodge heeft een gemeenschappelijke woonkamer en eetkamer waar maaltijden samen met de familie genomen worden.

Het rijden/de paarden

De ritten zijn flexibel, soms een halve dag, soms een hele dag met een verscheidenheid aan terrein, waaronder bergen met spectaculaire uitzichten en steile beklimmingen en galoppades op vlakke stukken. U wordt aangemoedigd om te helpen met het opzadelen van uw paard en u mag meehelpen met het te paard verplaatsen van het vee van de ene weide naar het ander. Het tempo is gevarieerd en afhankelijk van de omgeving. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Zij kunnen allerlei spellen te paard spelen en wanneer ze goed genoeg rijden, mogen ze mee op de buitenritten.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 3 tot 6 uur rijden per dag
  • Groep van max. 23 personen
  • 6 jaar
  • 109kg

Luchthaven

Helena

Prijs

Vanaf *

€ 3230

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

Rocking Z

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid