Dolfijn en Alentejo trektocht te paard

De Dolfijn en Bottlenose trektochten zijn zeer populaire ritten in de Alentejo regio ten zuiden van Lissabon. Het zijn rondritten, terwijl de Kust trektocht langs een lineair pad loopt. Deze drie trektochten lopen dichtbij de kust en je rijdt op fantastische Lusitanopaarden over een gevarieerd terrein.

Rijd op prachtige en goed geschoolde Lusitano’s met een keuze uit drie verschillende tochten aan de kust van Alentejo. Elke tocht is anders. U rijdt door kurkplantages, tarwe-akkers, wijngaraden en boomgaarden met olijfbomen, door eucalyptus- en dennenbossen; rijstvelden en moerassen, op verlaten Atlantische stranden en langs meren en reservoirs.

De Dolphin Trail is een cirkelvormige route inclusief een boottocht van een halve dag waarbij u op zoek gaat naar dolfijnen. U verblijft bij een aantal lokale guesthouses en hotels, waarvan sommige met zwembaden.

De Bottlenose Trail biedt precies hetzelfde als de Dolphin Trail maar u verblijft in goedkopere accommodatie.

De Alentejo Coastal Trail is een tocht naar het Zuiden langs de kust en door het binnenland naar de bergen.

Accomodatie

De accommodatie varieert van prachtig gerenoveerde voormalige boerderijen tot aan het rustieke en verfijnde hotel Monte do Xisto. Bijna alle hebben zwembaden voor een verkoelende duik na een dag in het zadel. De kamers hebben allemaal een eigen douche/toilet en sommige hebben een bad.

Het rijden/de paarden

U rijdt op mooie en rustige Lusitano’s. Ze zijn goed geschoold en comfortabel om te rijden. U dient zelfverzekerd te zijn in alle gangen. Het is belangrijk om fit te zijn voor de lange galoppades in de hitte van de Portugese zon.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 4 tot 5 uur rijden per dag
  • Groep van max. 10 personen
  • 12 jaar
  • 85kg

Luchthaven

Lissabon

Prijs

Vanaf *

€ 1780

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

Alentejo

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid