Kaskazi

Het noordelijk safari circuit van Tazania is beroemd om drie van de “zeven natuurwonderen van Afrika”: de Ngorongoro Krater, ’s werelds grootste inactieve vulkaan; de Kilimanjaro, de hoogste berg van in Afrika; de Serengeti bekend vanwege de jaarlijkse wild migratie.

Kaskazi neemt u mee langs drie van de zeven natuurwonderen van Afrika: de Ngorongoro krater, ’s werelds grootste inactieve vulkaan, Mt Kilimanjaro, de hoogste berg in Afrika en de Serengeti, bekend om zijn jaarlijkse migratie. Kaskazi ligt aan de rand van de stad Arusha. Dit gebied ligt op een hoogte van 1 400 m boven de zeespiegel en heeft daarmee een ideaal klimaat voor paarden en paardrijden. De stallen hebben een prachtig uitzicht op Mount Meru en Mount Kilimanjaro. Ook kunt u andere bergen bewonderen (Longido en Namanga), de Masai-steppe en Lake Amboseli.

Accomodatie

Vijf nachten worden doorgebracht in mobiele tentenkampen. De tenten zijn ruim en hebben hordeuren, bedden, witte schone katoenen lakens en zonnelamp. Elke tent heeft zijn eigen bush toilet en douche. Bij de Amboseli Safari en de Enduimet Wild Corridor Safari brengt u de eerste en laatste nacht door in een lodge. Bij de Kaskazi safari worden semi-permanente tentenkampen gebruikt. Deze kampen hebben goede bedden, toiletten en elke tent heeft een eigen badkamer en douche.

Het rijden/de paarden

U rijdt buiten de gebaande paden, een onvergetelijke ervaring. Uw ervaren en deskundige gidsen nemen u diep mee de bush in om de wonderen die Afrika te bieden heeft mee te maken, waaronder natuurlijk de prachtige wilde dieren, het landschap, en de magische interactie met de lokale stammen die deze gebieden bewonen.
De paarden (volbloeden en lokale rassen) zijn goed getraind, hebben echte karakters en zijn er in verschillende maten. Ze worden met trenshoofdstellen gereden en men kan kiezen tussen Engelse leren zadels, Wintec synthetische zadels of Australische stock zadels. Alle paarden hebben zadeltassen. U dient alle gangen te beheersen en fit genoeg te zijn om uren in het zadel door te brengen.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 3 tot 7 uur rijden per dag
  • Groep van max. 10 personen
  • 14 jaar
  • 85kg

Luchthaven

Kilimanjaro

Prijs

Vanaf *

€ 6250

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransport
  • (Eenpersoon)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

Kaskazi

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid