Paardrijden in de Heilige Vallei

Werkelijk adembenemende landschappen, ongelooflijk goed getrainde paarden, eersteklas Peruviaans eten en het gezelschap van een ervaren en deskundige gids. Je rijdt door de Heilige Vallei in het hart van de Andes gelegen tussen Cusco en Machu Picchu.

Rijd door het spectaculaire landschap van de Andes, een landschap gedomineerd door zijn kleurrijke erfgoed, cultuur en oude verloren steden.  Uw gastheren zijn Eduard van Brunschot (Peruaans met Nederlandse afkomst) en zijn vrouw Maria.

Accomodatie

Onderweg verblijft u in comfortabele en gezellige hotels met een eigen badkamer. Ze zijn uniek, maar niet altijd 5-sterren. De hotels in Cusco zijn wel 4- of 5 sterren. Alle accommodaties (afgezien Cusco en Lima) liggen op een eindje rijden van de ranch, die niet over een eigen gastenverblijf beschikt. U wordt echter altijd bij uw hotel opgehaald en naar de ranch gereden. Ook brengen ze u netjes en op tijd naar restaurants en de Inca-locaties.

Het rijden/de paarden

Ervaar de magie van het Peruaanse Paso paard en beleef zelf waarom ze bekend staat als de Cadillac onder de paarden. Lichtrijden gaat met dit paard de deur uit met z’n ‘paso Llano gait’ (een viertact laterale gang). De tocht brengt u op de meest sfeervolle plekken van Peru met dramatische landschappen van besneeuwde bergen, diepblauwe lagunes en spectaculaire flora en fauna. U krijgt een rondleiding bij de indrukwekkende Inca-ruïnes en bezoekt afgelegen Andes-dorpjes. U dient een ervaren ruiter te zijn en flexibel ingesteld om deze voor u nieuwe manier van rijden te proberen. Er zijn enkele steile hellingen en u rijdt op grote hoogte met ijle lucht, waarbij u een enkele keer afstapt en zelf wandelt. U moet daarom ook fit genoeg zijn.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 3 tot 6 uur rijden per dag
  • Groep van max. 7 personen
  • 16 jaar
  • 85kg

Luchthaven

Lima

Prijs

Vanaf *

€ 6000

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

de Heilige Vallei

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid