Paardrijden in de Andes

Deze trektocht te paard voert je mee langs adembenemende wilde open landschappen waaronder het Cotopaxi nationaal park en de zelden bezochte open vlaktes hoog in de Andes. De accommodatie bestaat uit eenvoudige hacienda’s en boerderijen.

Ontdek het spectaculaire en kleurrijke landschap van het Andes-gebergte. Deze tocht brengt u naar het gebied rond de met sneeuw bedekte Cotopaxi-vulkaan. Zeven dagen lang maakt u lange uren in het zadel en rijdt u in soms best lastig terrein, zoals over oude lavastromen, bezaaid met rotsen van de vulkaan. Ook rijdt u langs oude Inca-routes en onderweg komt u vrouwen tegen in felgekleurde geplooide rokken met traditionele hoeden. Kinderen drijven schapen, varkens en ezels. Onderweg kunt u kolibries, vossen, herten en Andes-kievieten spotten.

Accomodatie

Een mix van comfortabele haciënda’s en boerderijen, sommige met rieten daken of zelfs originele Inca stenen. Op sommige locaties onderweg zult u een badkamer met andere ruiters moeten delen.

Het rijden/de paarden

U dient een ervaren en zelfverzekerde ruiter te zijn die te allen tijde controle over uw paard houdt in open en moeilijk terrein met steile hellingen. Vanwege de vele uren in het zadel dient u ook een goede conditie te hebben.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 5 tot 8 uur rijden per dag
  • Groep van max. 14 personen
  • 10 jaar
  • 80kg

Luchthaven

Quito

Prijs

Vanaf *

€ 3130

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransfers
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

Avontuur in de Andes

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid