Wow en waw verzichten te paard vanuit de Tsylos Lodge

Tsylos Lodge is gelegen aan het noordelijke uiteinde van Chilko Lake dat gevoed wordt door gletsjerbeken en omgeven is door majestueuze bergtoppen. Het is één van indrukwekkendste gebieden in British Columbia. Het is een land van de bruine beer.

De Lodge biedt uitstekende mogelijkheden voor vliegvissen, paardrijden, wandelen en fotografie. Gasten kunnen in de lodge verblijven, in en-suite hutten of kamers. Ga erop uit en ontdek de verborgen valleien, watervallen en brullende kreken van de Coast Range. Rijd te paard langs de rivier, bezoek de oude inheemse begraafplaatsen, laat de paarden grazen terwijl u pauzeert voor een lunch.

Accomodatie

De prachtige log-lodge biedt een warme, gezellige en ontspannen sfeer. Het heeft een grote stenen open haard met grote balken en biedt uitzicht op de rivier de Chilko en de vallei. Er is een eetzaal, een grote kamer met open haard, een goed gevulde bar, jacuzzi, barbecue, en grote veranda. U overnacht in de Tsylos-blokhutten of suites in de lodge. Alle beschikken over een eigen badkamer, comfortabele bedden, gashaarden of een houtkachel. Sommige hebben een eigen veranda met zitjes, maar de meeste gasten kiezen ervoor om samen te komen en te ontspannen in het hoofdgebouw.

Het rijden/de paarden

Het tempo is eerst rustig, later wanneer iedereen z’n paard heeft leren kennen wordt het opgevoerd. Kinderen ouder dan 14 jaar die begeleid worden door hun ouders zijn welkom op Tsylos. Men rijdt er Western. De gidsen zijn ervaren paardenmensen en zullen u helpen u deze rijstijl eigen te maken. Voor de Lodge Ride dient u minimaal halfgevorderd te zijn. De ruiters zorgen zelf voor hun paard (vangen, verzorgen en op-& afzadelen), maar hulp is altijd bij de hand.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 4 tot 6 uur rijden per dag
  • Groep van max. 8 personen
  • Max. 91 kg

Prijs

Vanaf *

€ 4180

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • (Eenpersoon)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

Tsylos Lodge

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid