Dressuurstage in Monte Velho

Monte Velho is een Lusitanostoeterij met top accommodatie en vele rij mogelijkheden. Hier kan je genieten van top class dressuur lessen en dit in combinatie met wandelingen op het platteland in de Alentejo streek.

In het hart van de Alentejo. Zet deze op uw “bucket list’. Diogo Lima Mayer, eigenaar van de bekroonde Monte Velho Stoeterij, is een beroemd nationaal en internationaal fokker van Lusitano’s. Zijn paarden hebben dressuurcarrières in heel Europa en Brazilië. Voor bezoekers is leren over het fokprogramma heel interessant.

Accomodatie

Hoewel de boerderij stamt uit de Romeinse tijd is er door de huidige eigenaar – een architect – een modern toonaangevend architectonisch gebouw bijgebouwd. Er zijn drie premium kamers met elk een eigen badkamer. Ze zijn ingericht naar een zeer hoge standaard met een groot raam en een veranda met uitzicht op het landgoed. In de oorspronkelijke gebouwen van de boerderij zijn er twee traditionele kamers ook voorzien van een eigen badkamer. Deze kamers zijn kleiner, maar zijn ingericht naar een even hoge standaard. Ze hebben twee aparte bedden. Er is tenslotte ook een appartement met een slaapkamer en en-suite badkamer. Het appartement heeft een kleine woonkamer met een slaapbank, houtkachel en een kitchenette.
Op 30 minuten afstand is de stad Evora. een UNESCO World Heritage site, een bezoek waard.

Het rijden/de paarden

Er zijn momenteel 14 Lusitano paarden in Monte Velho beschikbaar voor de gasten waaronder merries, ruinen en hengsten. Sommige, voor ervaren ruiters, met een ​​zeer hoge standaard van dressuur. Andere zijn prima voor dressuurlessen en buitenritten. Een goed basisbegrip van de dressuur is wenselijk. Meestal zijn lessen met twee ruiters tegelijk. Er is een ruime overdekte arena en een grote buitenrijbaan. U kunt één of twee lessen per dag nemen of een combinatie van lessen en buitenrijden op het ecologisch landgoed met grasvelden en meren.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 1 tot 2 uur rijden per dag
  • Groep van max. 12 personen
  • 12 jaar
  • 90kg
  • Dressuur en wandelingen

Luchthaven

Lissabon

Prijs

Vanaf *

€ 1390

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransfers
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

Monte Velho

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid