Paardrijden in Extremadura

Extremadura is paardrijden in het hart van het oude Spanje. Hier vind je Spanje’s best bewaarde Romeinse ruïnes en prachtige middeleeuwse steden en dorpen. Het Monfrague Nationaal Park is een paradijs voor vogelliefhebbers. Er wordt gereden op Spaanse paarden, die zelfverzekerd en vooruit rijden. Een plezier om mee op weg te zijn! Lunch bestaat uit paella, Iberische ham en La Mancha kaas, gevolgd door een siesta in de zon.

Paardrijden is diep geworteld in de Spaanse cultuur en er is een grote keuze aan paardrijvakanties. De combinatie van kwalitatieve paarden, een warm droog klimaat en een ruime keuze aan goedkope vluchten is Spanje onze populairste bestemmingen voor een vakantie te paard.

Accomodatie

De eerste en laatste nachten zijn in een 4 sterren hotel in de historische stad Trujillo. Tijdens de trektocht verblijf je in lokale kleine hotelletjes.

Het rijden/de paarden

De paarden zijn PRE’s (Pure Raza Espanola), Lusitano’s en Andalusiërs en pure Spaanse-Arabieren. Uw host zorgt dat u een goede match heeft met uw paard. Hij heeft ze zelf gefokt en opgeleid. Ze hebben een goed karakter en zijn tredvast op de stenige paden in de bergen. De meesten zijn donkere schimmels en niet zo heel groot. Er wordt met Engelse zadels en verschillende hoofdstellen gereden.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 4 tot 7 uur rijden per dag
  • Groep van max. 10 personen
  • 10 jaar
  • 90kg

Luchthaven

Madrid

Prijs

Vanaf *

€ 1750

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

Extremadura

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid