Je passie voor reizen én paarden combineren?

We beslisten in december 2018 om in april 2020 op safari te paard te gaan met de kinderen. Maar – zoals bij zoveel reizigers – stak Covid er een eerste én een tweede stokje tussen. Het was tandenbijtend aftellen naar poging 3; met de nodige vooraf stress qua formaliteiten – maar hierdoor kon ik als reisagent me perfect inleven en meeleven met andere personen die afreizen …

Safari te paard in Zuid Afrika met kinderen

In de paasvakantie was het E I N D E L I J K zover. We kozen voor een combinatie van Horizon en Ants Lodges. Beide privé wildparken liggen in Waterberg (niet ver van de grens met Botswana) en op ongeveer anderhalf uur rijden van elkaar. Er is geen (of beperkt) big five aanwezig; dus dit verkleint aanzienlijk de risico’s waardoor het veilig rijden is met (jonge) kinderen. Boeiend om te zien hoe verschillend de twee lodges zijn. Met een hoofd vol nieuwe ervaringen en de batterijen opnieuw opgeladen kijken we nu al uit naar onze volgende gezinsvakantie.

Ik hield een dagboek bij met alles details. Benieuwd naar mijn reisverslag? Lees het hier.

Wist je dat …

  • vanaf september Air Belgium 1 keer per week rechtstreeks naar Zuid Afrika (Johannesburg en Kaapstad) vliegt. Zo ben je nog sneller op je vakantiebestemming (en terug thuis).
  • we een nieuwe pagina bij hebben op onze website: ‘Check this out’; hier vind je mijn persoonlijke reisverslagen, nieuwtjes en specials.
  • op 1 november Ant Barber, de eigenaar van Ants Lodges naar België komt? Ik ontmoette hem persoonlijk tijdens mijn bezoek aan Ants vorige maand. Hij zal in Deurle een boeiende info avond over ruitersafari’s verzorgen. Save the date, meer info volgt.
  • er nog plaats is op de – door mezelf – Nederlandstalig begeleide groepsreis naar de Wilde Kust van Zuid Afrika. Vertrek op 4 november, terug op 13 november. Ik kijk er alvast naar uit!
  • wij ook info avonden over ruitervakanties op verplaatsing geven en graag aanwezig zijn op jouw event? Contacteer ons.

Waarom jouw reis aan Vakantie te Paard toevertrouwen?

1. Onze ervaring

Wat Vakantie te Paard onderscheidt, is de diepgaande ervaring die we hebben met ruiterbestemmingen over de hele wereld. Samen met het team van In the Saddle in Engeland hebben we meer dan 100 jaar persoonlijke kennis van paardrijvakanties. We zijn hier om jou te helpen bij het kiezen van de juiste reis en om ervoor te zorgen dat je goed bent voorbereid met de juiste info.

2. Onze kwaliteitscontroles

Het portfolio van vakanties die we aanbieden is persoonlijk geïnspecteerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan onze vereiste normen. We zetten niet zomaar elke vakantie op een rij die met ons in contact komt. Paardenwelzijn is prioriteit nummer één!

3. Onze financiële bescherming

Niet elke rijvakantie of reisbureau kan je volledige financiële bescherming bieden, maar als u bij Vakantie te Paard boekt, weet je dat jouw geld veilig is. Alles wat je aan Vakantie te Paard betaalt, wordt volledig beschermd door onze MS Amlin-obligatie die we alleen verkrijgen na de meest rigoureuze controles van onze financiële positie.

4. Onze extra reiskennis

Wil je graag voor of na je ruiterreis een ‘gewone’ vakantie? Wij werken voor jou op maat een bijkomend vakantie gedeelte uit. Hiervoor putten wij uit meer dan 25 jaar reisbureau ervaring.

Thema

Bestemming

Paardrijvakantie

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

Je passie voor reizen én paarden combineren?

Inschrijven

Je passie voor reizen én paarden combineren?

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid