Paardrijden in Horizon

Horizon is een leuke plek voor een paardrijvakantie en biedt verschillende activiteiten en mogelijkheden voor ruiters. Gekend voor de ongeëvenaarde gastvrijheid. Alle rijvaardigheden komen aan bod. Ideaal voor families die een geweldige introductie in Afrika wensen.

Onze ritten bij Horizon zijn enkele van onze meest populaire. De paarden zijn super, het klimaat is het hele jaar door goed, het is een malariavrij gebied en de gastvrijheid is ongeëvenaard. Horizon Horseback Adventures is een Triple B ranch met klein veel en wild, gelegen in de Waterberg. Het gebied leent zich uitstekend voor prachtige tochten. Je kan er ook Polo Cross spelen.

Accomodatie

De accommodatie bestaat uit een mooie oude koloniale boerderij met drie kamers met eigen badkamer evenals vier rieten suites/rondavels op het terrein. Daarnaast is het mogelijk een paar nachten in Camp Davidson te verblijven, in de bush boven de Matlapeng Valley. Verblijf in canvas safaritenten met uitzicht op grazige valleien. De A-frame tenten zijn voorzien van bedden, lakens en dekbedden. Elke tent heeft ook een eigen badkamer met emmerdouches. Ook krijgt u handwas faciliteiten. Er is bovendien een zwembad in Camp Davidson, heerlijk om in af te koelen na een warme stoffige rit.
Horizon Lodge is smaakvol gerenoveerd met behoud van zijn oude charme. Het kijkt uit over een prachtig meer met een achtergrond van een open bushveld.  Hier is geen televisie of kranten en daarom de perfecte hide out. Er zijn drie tweepersoons kamers met eigen badkamer in het hoofdgebouw en 4 rieten rondavels met een eigen badkamer. Een grote koloniale veranda of patio kijkt uit over het meer met de nijlpaarden.

Het rijden/de paarden

Er zijn zo’n 60 paarden – Anglo-Arabieren, volbloeden en Boerperds, een winterhard Zuid-Afrikaanse ras. Onder leiding van Shane Dowinton worden de paarden met natural horsemanship technieken getraind. Ritten zijn in kleine groepen. Zo kunnen gevorderden een sneller tempo rijden en beginnende ruiters rustig het land verkennen. Tijdens het rijden bij Horizon ziet u op de ranch zelf antilopen, nijlpaarden, jakhals, hartebeesten, impala, Kuda, zebra’s en bavianen. Ook kinderen kunnen hier heerlijk te paard genieten.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 4 tot 6 uur rijden per dag
  • Groep van max. 12 personen
  • 85kg

Prijs

Vanaf *

€ 2400

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransfers
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

Horizon

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid