Ants Lodges

Twee prachtig ingerichte en luxueuze lodges gelegen in hun eigen privé wildreservaat met een super persoonlijke service. Geschikt voor alle niveau’s. Zeer goed opgeleide paarden. Ook niet-ruiters zijn meer dan welkom.

Ant’s Nest en Ant’s Hill zijn twee prachtige locaties van Ant’s Lodges Private Reserve, een prive-wildreservaat van de Baber-familie, die sinds 1865 hier in Waterberg wonen.

 

Qua wild kan men zien: neushoorn, buffel, nyala, waterbok, giraffe, eland, sable, oryx, wildebeest, rode hartebeest, kudu’s, impala’s, zebra’s, blesbuck, wrattenzwijn, bushzwijn, bruine hyena, alsmede kleinere dieren zoals de Afrikaanse wilde kat, mangoest en meer dan 250 soorten vogels. Er zijn geen olifanten of leeuwen op Ant’s Lodges Private Reserve, waardoor ruiters van alle niveaus hier kunnen rijden. De gidsen kunnen u ook meenemen naar andere interessante plaatsen in de Waterberg, bijv. naar een kloof met oeroude rotsschilderingen, archeologische sites. Naast het rijden kunt u genieten van de zwembaden of een heerlijke massage.

Op beide lodges serveert men met trots heerlijke gerechten. Uitgebreid ontbijt, picknick lunches in de bush, diners op het terras, onder de sterrenhemel (met veel meer sterren dan wij hier zien) of rond open vuren.

Accomodatie

Ant’s Nest is een prachtig gerenoveerde oude koloniale hoeve omringd door een grote tuin. Er zijn zes kamers bestaande uit twee private-suites met eigen veranda, een nieuw slaapkamer met een tweepersoonskamer in de buurt (ideaal voor gezinnen) en twee extra kamers in het hoofdgebouw. Er zijn twee grote zitkamers en een eetgedeelte, evenals een ruime veranda met een prachtig uitzicht. Het verwarmde zwembad is heerlijk tussen het paardrijden door of voor de kinderen om in te spelen.

Ant’s Hill is gebouwd op een heuvelrug met een spectaculair uitzicht op een kloof en de open vlakten en heuvels in de verte. Er zijn drie chalets (Family Cottage, World View en Hideway) alle drie met een eigen veranda, een grote kamer met eigen badkamer boven het hoofdgebouw en een huisje dat bestaat uit een dubbele kamer met eigen badkamer en twee aparte kamers, ideaal voor een familie of vrienden. In het hoofdgebouw is ook een luxe kamer met geweldig ingebouwd terras met uitzicht(Eagles Nest). Ant’s Nest heeft behalve bij één chalet een privé-zwembadje ook een algemeen zwembad, eveneens met uitzicht over de private reserve.

Het rijden/de paarden

Men beschikt over ong 80 goed geschoolde paarden, volbloeden en Arabieren gekruist met Boerperd. Het is hier zelfs mogelijk te leren paardrijden. Niet-ruiters kunnen mee in de jeeps op game drive, of met gids begeleide wandelingen of mountainbiketochten maken door de wildernis.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 4 tot 5 uur rijden per dag
  • Groep van max. 16 personen

Luchthaven

Johannesburg

Prijs

Vanaf *

€ 2870

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransfers
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

Ants Lodges

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid