Paardrijden in Israël

Een ruitervakantie in Israël is de ideale manier om de fascinerende cultuur van dit land te ervaren en te genieten van de prachtige en unieke omgeving. Van de prachtige Jordaanvallei tot het spookachtige landschap van de zuidelijke woestijn.

Wat je kan verwachten van paardrijden in Israël

Bijbelse figuren komen weer tot leven terwijl je de sites van oude veldslagen bezoekt en rijdt naar plaatsen die in het Oude en Nieuwe Testament genoemd worden. Tijdens deze vakantie doe je meer dan alleen paardrijden.. Er zijn ook wandeltochten voorzien langs de belangrijkste heilige bezienswaardigheden van Nazareth, Jeruzalem en de Dode Zee. Paardrijvakanties in Israël zijn mogelijk van februari tot mei en van september tot december. Een gevorderd tot ervaren ruiterniveau is noodzakelijk. Het is de ideale manier om het land beter te leren kennen en begrijpen. Centraal staan de vele heilige plaatsen die we kennen uit de Bijbel.

Israël te paard in het kort

Taal

Hebreeuws, Arabisch

Munteenheid

Israëlische Sjekel (ILS)

Oppervlakte

20.770 km2

Weer

Warm mediterraans klimaat, steppeklimaat, woestijnklimaat

Ontdek paardrijvakanties in Israël

Trektocht Israël

Vanaf € 2383

Ik ontmoette Josh op één van mijn mooiste reizen ooit: te paard dwars door de Namib Desert, slapen naast de paarden onder een gigantische sterrenhemel. Dankzij deze beeldcompilatie kon ik terugdromen, mijmeren en herbeleven. Thank you Josh Bava 😍 https://www.inthesaddle.com/rides/namib-desert/

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid