Winterrit in Roemenië

Hoewel we het nooit kunnen garanderen, is er een grote kans op sneeuw in deze tijd van het jaar en zal je door een wondermooi winterlandschap rijden. Vanuit je vaste verblijfplaats rij je elke ochtend uit en keer je terug naar het gastenverblijf voor een warme lunch.

Vanuit Equus Silvania (zie Equus Silvania en Transsylvanië) rijdt u elke ochtend het land in en keert u terug voor een lunch en om heerlijk op te warmen. Er zijn schitterende bossen rondom de stal Equus Silvania met mooie uitzichten over besneeuwde bergtoppen in de verte. In de middag kunt u kiezen voor een ontspannen rit of bij het knapperend haardvuur blijven met een goed boek.

Accomodatie

Equus Silvania is een modern pension (chalet stijl) met negen slaapkamers, elk met een eigen badkamer met douche. Als u niet bereid bent om een kamer te delen dan is er een éénpersoonstoeslag.  Beneden is er een eetkamer, een grote woonkamer en een bar.   Het gastenverblijf heeft een moderne houten centrale verwarming. Er is ook een veranda, waar u buiten kunt zitten en ontspannen. Houdt u er rekening mee dat de chalet ook andere bed and breakfast gasten accepteert die zich aansluiten bij de manegegasten tijdens de maaltijd.

Het rijden/de paarden

Midden in de week hebben de paarden een rustdag en kunt u Sibiu bezoeken, met gebouwen die dateren uit de 12e eeuw of het kasteel van Bran, bekend van de Dracula mythe of Sighisoara. Sighisoara is een middeleeuwse vesting en een UNESCO World Heritage site. Het rijden is gevarieerd in tempo en terrein, maar kan soms heel snel gaan en is daarom alleen geschikt voor gevorderde niet nerveuze ruiters.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 3 tot 6 uur rijden per dag
  • Groep van max. 8 personen
  • 12 jaar
  • 90kg

Luchthaven

Bucharest

Prijs

Vanaf *

€ 1120

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransport
  • (Eenpersoon)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

Winterrit

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid