Wait a little

Dit is een aangename en uitdagende safari te paard in de buurt van het Kruger Nationaal Park met mogelijkheid tot lange galop. De paarden zijn goed getraind en het is een plezier om er mee te rijden. Zeer goede mogelijkheden om de Big Five te zien: olifant, neushoorn, leeuw, luipaard en buffel.

U wordt begeleid door Philip Kusseler die een spannende en snelle safari samenstelt, waar het terrein het toelaat. U rijdt over het algemeen vroeg in de ochtend ca. drie uur en later opnieuw in de late namiddag. Wanneer men de hele dag erop uit gaat is er onderweg pauze voor een picknick en ook de mogelijkheid van een game drive in een jeep om op zoek gaan naar de grote katten. De paarden zijn voornamelijk Zuid-Afrikaanse Boerperd, sterke, moedige en gevoelige paarden, bij uitstek geschikt voor het rijden in de bush. Ze zijn allemaal super getraind door zijn echtgenote Filippus Gerti.

Accomodatie

BIG FIVE LUXE SAFARI

Een verblijf van vier nachten in Wait A Little tented camp, een nacht in een eenvoudige bush camp en twee nachten in XiDulu Camp. Ruime walk-in tenten, met en-suite badkamers en buiten zitgedeelte, hoog op houten platforms met uitzicht op de rivier de Makhutswe. Wanneer u niet rijdt, kunt u ontspannen en vanaf uw eigen terras kijken naar het wild, genieten van een drankje aan de bar of lekker luieren bij het zwembad.

GARONGA SAFARI

Een zeer exclusieve paardrijsafari op de befaamde Greater Makalali Private Game Reserve. Dit is een unieke safari met negen overnachtingen in de meest exclusieve lodges in Afrika en rijdend op Wait’s A Little topkwaliteit paarden. U verblijft vier nachten in Wait A Little kamp, ​​twee nachten in XiDulu Camp en drie nachten in het luxueuze Garonga safari lodge.

FIT VOOR SAFARI

Tussen juni en september is het mogelijk om een ​​week te wijden aan het verbeteren van uw rijstijl en/of leren hoeveel training gaat in ‘het maken van’ een safaripaard en natuurlijk zelf een spannende safari rijden. Aan de orde komen grondwerk, polewerk, cross country en safari ritten in de bush.

Het rijden/de paarden

Er wordt bij Wait-A-Little snel gereden. U dient echt een ervaren en fitte ruiter te zijn en alle gangen goed te beheersen. U rijdt in een gebied met gevaarlijk wild en het is belangrijk dat u vertrouwd op uw paard zit. Er zijn een aantal lange galoppades over de zandpaden en er wordt zes tot zeven uur in het zadel doorgebracht. De paarden zijn voornamelijk Zuid-Afrikaanse Boerperd met enkele Arabieren, volbloed kruisingen en warmbloed. Ze variëren in grootte. Ze zijn allemaal goed getraind, reageren goed en zijn gewend aan de lange uren. De paarden zijn opgegroeid in de bush en gewend aan de wilde dieren. Ze worden dressuurmatig getraind maar voor de buitenritten met een trail zadel gereden, ontworpen door Leon Liversage.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 4 tot 6 uur rijden per dag
  • Groep van max. 7 personen
  • 12 jaar
  • 96kg

Luchthaven

Hoedspruit

Prijs

Vanaf *

€ 4350

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransfers
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

Wait a little

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid