Safari te paard in Macatoo

De ultieme rijervaring. Een prachtige rit in de magische Okavango Delta. Je zit hoog boven het lange gras en riet en ziet giraffen, olifanten, buffels, verschillende soorten antilopen en zelfs leeuwen. Dit gecombineerd met luxe bush camps maakt het tot de rijervaring van je leven.

Gevoed door moessonregens vult de Okavango rivier in de Kalahari woestijn zich en vormt daarmee ’s werelds grootste binnenlandse delta met een gevarieerde overvloed aan planten en dieren. De Delta is een mozaïek van palmeilanden, grazige uiterwaarden, mopanebossen en beekjes.

Ritten zijn afgestemd op het verplaatsen van het wild in het gebied, waterstanden en de voorkeuren van de gasten. Een vroege start, wanneer de zon opkomt stelt u in staat de dieren te aanschouwen wanneer ze op hun actiefst zijn. Tijdens de ochtendritten geniet u van lange galoppades, misschien met zebra of giraffen. Volg olifanten en buffels over de open vlakten of via de met palmen bezaaide eilanden.

De klassieke safaristijl tentenkamp heeft zeven grote tweepersoons tenten, elk met katoenen lakens, dekens, handdoeken, een eigen badkamer met douche en toilet, inclusief warm en koud stromend water. Er is een centrale en comfortabele eettent en zelfs goed verscholen een eigen zwembad. U kunt ook een nacht slapen onder de sterren, dit op het boomhutplatform.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 4 tot 6 uur rijden per dag
  • Groep van max. 8 personen
  • 12 jaar
  • 95kg

Luchthaven

Maun

Prijs

Vanaf *

€ 4801

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransfers
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

Macatoo

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid