Paardrijden vanaf Estancia Los Potreros

Een prachtig verblijf in een Estancia waarbij je dagelijks ritten te paard kan maken over de pampa’s. Dit is het land van het paard met een sterke gaucho cultuur waar de kinderen nog te paard naar school gaan.

Argentinië is het land van gaucho’s en paarden en een land waar u wordt verwelkomd met een glimlach. Deze 6.500 hectare grote estancia/stoeterij, daterend uit 1573 en gelegen aan de Sierras Chicas in het hard van Córdoba is een van een Anglo-Argentijnse familie waarvan al vier generaties op de estancia leven. Op de achtergrond de ruige heuvels, met wilde zwijnen en herten en bedekt met ‘paja brava’, het hoge gras. Hier kan je heerlijk rijden. De omgeving huist allerlei vogels zoals kleine felgekleurde kolibries maar ook condors met een vleugel spanwijdte van wel drie meter.

Je verblijft in een prachtig gerestaureerde estancia, doordrenkt met familiegeschiedenis en vele verwijzingen naar de Jezuïeten. Er zijn zeven slaapkamers met elk een eigen smaakvol ingerichte badkamer. Accommodatie is eenvoudig maar zeer comfortabel. In december 2009 werd Los Potreros opgenomen in de Sunday Times Travel Magazine “100 beste hotels in de wereld”. De Estancia profiteert van wind- en zonne-energie opgewekte elektriciteit. Na het rijden kan je met thee of een gin-tonic in de hand luieren in de hangmat op de veranda en lezen in een van de vele boeken die voorradig zijn of een duik nemen in het zwembad. Ook zijn er wijnproeverijen gevolgd door een heerlijke maaltijd met verse biologische producten uit de tuinen en boomgaarden.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 4 tot 6 uur rijden per dag
  • Groep van max. 12 personen
  • 10 jaar
  • 96kg

Luchthaven

Cordoba

Prijs

Vanaf *

€ 3230

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

Estancia Los Potreros

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid