Dressuurstage Quinta do Rol

Op Quinta do Rol – een schitterend familielandgoed – is er niet enkel aandacht voor wijnproductie, maar ook voor top dressuur. Tijdens de privé les kan er gefocust worden op de punten waar U zelf wenst aan te werken.  De Lusitano paarden zijn gespierd, fit en een plezier om mee te rijden.  Heel kleinschalige accommodatie gedecoreerd met Portugese charme.

Ervaar fantastische instructie op topkwaliteit raszuivere Lusitano paarden op deze locatie in de buurt van Lissabon.

De manege in Quinta do Rol is een pareltje. Elk klein detail is tot in de perfectie.  Van de lichte en luchtige stallen naar de prachtig ingerichte zadelkamer.  Er is een piste van 20 x 40 met spiegels en binnenkort ook een 20 x 60 buiten overdekte arena.

Accomodatie

Quinta do Rol heeft 4 huisjes. Elk huisje is voorzien van een open haard, TV en muziek-speler en airco. Er is een keuken waar je zelf thee, koffie en frisdranken kan nuttigen. Elk huisje beschikt over een tuin of terras.

Er is een zwembad, BBQ en een fitnessruimte, evenals tennis- en basketbalveld.  De rijschool ligt een paar minuten wandelen (over een landweg) van de quinta.

Het rijden/de paarden

De rasechte Lusitano paarden zijn perféct verzorgd.  Ook voor de gasten wordt goed gezorgd.

Lessen in Quinta do Rol zijn altijd op privé basis, waardoor je je volledig kan concentreren op wat je wil bereiken. Je kan kiezen voor een intensief programma met twee lessen per dag, of een meer ontspannen schema met één les per dag. Of een combinatie.

Wanneer je zelf niet rijdt, kan je de training van de paarden bekijken of andere gasten die les nemen, volgen vanop de galerij.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 1 tot 2 uur rijden per dag
  • Groep van max. 9 personen
  • 12 jaar
  • 95kg

Luchthaven

Lissabon

Prijs

Vanaf *

€ 830

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransfers
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

Dressuurstage Quinta do Rol

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid