Aantal deelnemers tijdens een vakantie te paard

Wanneer we spreken over groepsgrootte, dan bedoelen we het aantal gasten die samen uitrijden op hetzelfde ogenblik. Sommige accommodaties kunnen heel wat gasten tegelijk ontvangen, maar beperken het aantal ruiters per groep tot bv. 8 personen. Ook belangrijk om te weten is dat we het bij groepsgrootte specifiek hebben over het aantal gasten. Daarbuiten gaat er ook nog minstens één gids mee. Het kunnen ook twee (één vooraan en één achteraan) of zelfs drie gidsen zijn (indien de groep groter is of tijdens expedities in Zuid Amerika of Mongolië)

Sommige ritten worden al bevestigd bij één deelnemer. Andere reizen vereisen een minimum groepsgrootte van 2 tot 6 personen en soms is er een meerprijs van kracht om de vakantie te bevestigen bij een kleinere groepsgrootte.

In de brochure geven we bij elke paardrijvakantie informatie over de groepsgrootte. Toch is er zelden een absoluut maximum. Dus zelfs indien er sprake is van een maximum van 8 deelnemers, kan het gebeuren dat er uiteindelijk toch negen of tien mensen meegaan.

Over het algemeen is de maximale groepsgrootte 12 gasten, maar op sommige bestemmingen zoals Namibië en Indië kunnen reizen uitgevoerd worden met 16 deelnemers.  Rijden in grote groep is heel bijzonder en sociaal. In de praktijk word je tijdens het rijden soms wel onderverdeeld in kleinere groepjes.

Een vakantie te paard is ideaal voor single ruiters, je komt in een (internationale) groep waarvan iedereen dezelfde passie deelt, dus er is onmiddellijk een gezamelijk gespreksonderwerp!

Het is voor ons niet altijd mogelijk om te garanderen wie er nog in je groep zal rijden. Sommige klanten boeken via een andere touroperator en soms zijn er last-minute annuleringen of boekingen die de samenstelling van de groep kunnen wijzigen. We geven jou wel de namen van de ruiters die ook via vakantietepaard hebben geboekt en indien gewenst helpen we jou ook om in contact te komen met medereizigers indien je bv. al op voorhand wil afspreken op de luchthaven.

Indien groepsgrootte voor jou heel belangrijk is, neem dan contact met ons op vooraleer te boeken. Zo ben je zeker van je keuze.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid