Een pré/postverblijf voor elke reis in ons aanbod, op maat van je persoon/groep

In Portugal kan je voor of na je dressuurstage een citytrip Lissabon doen, of wat denk je van een citytrip Budapest voor of na een weekje westernrijden in Hongarije; of citytrip Dublin in combinatie met een kasteelverblijf waar je jouw ruiterervaring volledig op punt zet.

De grote plas over vliegen enkel voor een week ranchvakantie … voor velen is dit te ver. Wij werken met plezier voor jou een rondreis uit voor of na jouw ranchvakantie; of misschien combineer je liever met een ontdekking van Las Vegas, New York, San Francisco of Los Angeles?

Een safari te paard in Botswana of Zuid Afrika? Waarom niet verlengen met enkele dagen strandvakantie in Mozambique of vooraf aan je safari eerst per wagen het land ontdekken? Uiteraard is ook een verlening mogelijk na een ruitersafari avontuur in Kenia, Tanzania of Namibië

Voor alle onze Vakantie te paard bestemmingen kan een verblijf voor of na uitgewerkt worden. Dit wordt volledig op maat gedaan, afhankelijk van jouw voorkeuren, reisduur én budget.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid