Eindelijk opnieuw zorgeloos de wereld ontdekken vanop een paardenrug

Benieuwd wat een ruitervakantie is? Op zoek naar tips en tricks? Buitenleven TV kwam bij ons op bezoek en maakte een leuke smaakmaker vol weetjes én inspiratie. Check it out!

Reizen in het ‘post Covid 19 tijdperk’

Ben je twee maal gevaccineerd en ben je in het bezit van het Europese Covid paspoort; dan kan je vrij binnen Europa reizen. Wil je liever op reis buiten Europa en heb je een Europees Covid paspoort; ook dat kan! Reis je af naar een rode zone, dan dien je op dag 1 en dag 7 na je terugkeer een coronatest af te leggen. Is de uitslag van dag 1 negatief, dan dien je niet in quarantaine te gaan.

Zowel binnen als buiten Europa kunnen sommige landen bijkomende (quarantaine) regels opleggen. Wij volgen de reisvoorwaarden voor elke bestemming op de voet (tm jouw vertrek) en begeleiden je graag in het kluwen van reisregels anno 2021.

Paardrijden in Oostenrijk, dressuurstage in Portugal

In augustus trok ik richting Oostenrijk en vond ik een mooie locatie waar je kan genieten van Lipizzaners. Les? Check! Wandelingen? Check! Koetstocht? Check! En dit alles in combinatie met mooie berguitzichten en vele niet ruitermogelijkheden (wellness, fietsen, wandelen, gastronomie …).

In september trek ik naar Quinta do Rol in Portugal voor een intense dressuurstage. Op dit schitterende landgoed is er niet enkel aandacht voor wijnproductie, maar ook voor top dressuur. Tijdens de privé les kan er gefocust worden op de punten waar je zelf wenst aan te werken. De Lusitano paarden zijn gespierd, fit en een plezier om mee te rijden. Kleinschalige accommodatie gedecoreerd met Portugese charme.

Paardrijvakantie

Dressuurstage Quinta do Rol

Vanaf € 830

Dressuurstage in Quinta do Rol / Portugal - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

Eindelijk opnieuw zorgeloos de wereld ontdekken vanop een paardenrug

Inschrijven

Eindelijk opnieuw zorgeloos de wereld ontdekken vanop een paardenrug

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid