Korte paardrijvakantie in de Sierra Nevada

Deze korte ruitervakantie duurt 4 nachten en omvat drie volle dagen paardrijden door enkele van de meest spectaculaire gebieden van de Sierra Nevada. De paarden zijn zeer geliefd en gemakkelijk te berijden. Wanneer je niet te paard bent kan je de tijd nemen om rond te slenteren in het charmante dorpje Bubion.

Op deze kortere Poqueira paardrijvakantie verblijft u vier nachten in het comfortabele Casa la Sevillana in het kleine dorpje Bubion. Het dorp is rustig en charmant en heeft een aantal zeer leuke restaurants en kleine bars, ideaal voor een ontspannen avond.

Op de Sulayr paardrijvakantie verblijft u de eerste twee nachten in Bubion, de tweede dag rijdt u naar Trevelez, het hoogst gelegen dorp in Spanje. Na een overnachting in Trevelez gaat u weer terug naar Bubion maar via een andere route.

In drie dagen krijgt u toch de diversiteit van ruiterpaden en bospaden van de ontoegankelijke ravijnen en valleien van deze bergachtige streek te zien. Hoge zomerweiden en beekjes gevoed door de smeltende sneeuw van de Mulhacen en de witte stenen dorpjes in de dalen. De routes worden zo gepland dat u elke dag een ander terrein heeft. Soms over kleine paden hoog in de bergen met op mooie dagen een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee aan de ene kant en de hoogste toppen aan de andere kant. Op andere dagen lagere routes met bospaden en een sneller tempo.

Accomodatie

U verblijft in het comfortabele Casa la Sevillana gelegen in het kleine dorpje Bubion.
Op de Sulayr meestal in Hotel La Fragua in Trevelez, het hoogst gelegen dorp in Spanje.

Het rijden/de paarden

Het terrein bepaalt het tempo, maar er zijn zeker plaatsen waar gedraafd en gegaloppeerd wordt. Wel wordt af en toe ook afgestapt en neemt men de paarden aan de hand, dit vanwege het soms steile en/of rotsachtig terrein. U dient daarom wel een redelijk goede condititie te hebben. Maximale ruitergewicht is 90 kg.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 4 tot 6 uur rijden per dag
  • Groep van max. 10 personen
  • 16 jaar
  • 90kg

Prijs

Vanaf *

€ 790

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

Sierra Nevada Shortbreak

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid