Safari Te Paard Exposé

1 november 2022

21:30

Broekstraat 44, 9831 Deurle

Wat mag je verwachten?

Op 1 november komt de eigenaar van Ants Lodges naar Deurle voor een boeiend exposé over safari’s te paard. Wat je mag verwachten van een safari te paard? De zonsondergang kleurt het landschap met een goudgele gloed. Giraffen, neushoorns en zebra’s zijn zo dichtbij dat je ze bijna kunt aanraken. En dit terwijl je te paard zelf helemaal opgaat in de natuur. Een onvergetelijke belevenis.

Waterberg Zuid-Afrika

Dé perfecte setting voor zo een bijzondere ruitersafari is Waterberg, een district ten westen van het Krugerpark. Adembenemende valleien met bushvelden, savanne en grassen wisselen elkaar af, de riviertjes vormen een welgekomen rustplek voor wilde dieren. En daar zijn er erg speciale bij, met oa de sabel antiloop, de luipaard en meer dan 250 soorten vogels.

Ant’s Private Game Reserve

In het prachtdecor van Ant’s Private Game Reserve verwelkomt Mr Barber zijn gasten. Daar ontdek je pas echt wat Zuid-Afrikaanse gastvrijheid betekent. Het wildreservaat biedt logies in twee luxueuze lodges: Ant’s Nest en Ant’s Hill, met bungalows en suites in warme Afrikaanse stijl. Zodra je een voet binnen zet, krijg je een instant happy gevoel. En op de ongelooflijke vergezichten raak je maar niet uitgekeken. Nee, je droomt niet, er liep écht een neushoorn net voorbij je lodge!

Over de paarden

Om dit goed bewaarde geheim van Zuid-Afrika op een originele manier te verkennen, kan je rekenen op correct getrainde paarden en uitstekende gidsen. Er zijn ongeveer tachtig paarden; volbloeden en Arabieren gekruist met Boerperd. Het is hier zelfs mogelijk om te leren paardrijden, dus deze bestemming is zelfs geschikt voor jonge ruitertjes. De gidsen nemen je mee door het schitterende landschap voor een safaritocht. Omdat er geen olifanten en leeuwen in dit reservaat leven, blijft je expeditie te paard veilig.

Niet-ruiters kunnen mee in de jeeps op game drive, met de gids begeleide wandelingen of mountainbiketochten maken door de wildernis.

Genieten in Zuid-Afrika

’s Avonds sluit je de dag af in de lodge. Terwijl de lekkerste gerechten worden geserveerd, geniet jij van surround dierengeluiden en een magnifieke sterrenhemel die zich boven je uitstrekt. En wie het tussendoor graag eens over een andere boeg gooit, kan relaxen aan het zwembad, zich laten masseren in de bush of op zoek gaan naar de Big Five in een nabijgelegen wildpark.

Praktisch

1 november 2022

21:30

Broekstraat 44, 9831 Deurle

Thema

Bestemming

Paardrijvakantie

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

Safari Te Paard Exposé

Inschrijven

Safari Te Paard Exposé

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid