Paardrijden in de wildernis

Een avontuurlijke parcours dwars door het ongerepte regenwoud van Carara National Park in het hoge kustgebergte van Turrubares.

Een rit door het regenwoud van de regio Central Pacific, waar U reist langs berg- en bospaden ver buiten de begane paden. Geniet van de ara’s, toekans, Coatimundis, luiaards, pecaries en misschien zelfs het ongrijpbare Jaguarund.  Tijdens het eerste deel van de rit verkent u Carara National Park, een van de laatste belangrijke delen van het primaire regenwoud in de regio Central Pacific en een populaire bestemming onder natuurliefhebbers.  Het volgende deel neemt U mee in de kust bergketens, met een weids uitzicht.  U wordt begeleid door een professionele Engels sprekende gids, die u helpt de flora en fauna onderweg te identificeren.

Accomodatie

Uw eerste en laatste nachten verblijft U in een comfortabel hotel in San Jose. Tijdens de rit zelf verblijft u in authentieke accommodatie die de stijl van de landelijke Costa Rica weerspiegelt.   Twee overnachtingen in Rio Carara Lodge, gelegen in een afgelegen deel van Carara National Park. Er zijn geen naaste buren, dus geniet van een rustige sfeer om de wonderen van het regenwoud optimaal te beleven.  Het pand heeft 10 hectare natuurpaden, watervallen en natuurlijke zwembaden om te verkennen als U niet rijdt.  De volgende drie nachten verblijft u in Finca Galán, een ecologische boerderij in de Turrubares Mountains. Hier kunt u volledig ontspannen in een rustige omgeving. ’s Morgens, bij de eerste zonnestralen, word U gewekt door de vogels en ’s nachts wiegen de geluiden van het tropische bos U in slaap.

Het rijden/de paarden

Uw paarden zijn de compacte Criollo, variërend van 140 naar 155 cm. Ze zijn enthousiast, sterk en verbazingwekkend rotsvast.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 4 tot 7 uur rijden per dag
  • Groep van max. 6 personen
  • 12 jaar
  • 95kg

Luchthaven

San José

Prijs

Vanaf *

€ 2080

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransport
  • (Eenpersoon)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

WhatsApp

Bel ons

Reisaanvraag

Wildernisrit

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid