Paardrijden tijdens Ultiem Uruguay

Een trektocht in drie verschillende gebieden van Uruguay. U verkent dit raadselachtig land van de zee tot het binnenland langs vele estancias. Leuk en opwindend rijden op lokale Uruguayaanse Criollo paarden met een verblijf in comfortabele pensions en hotels.

Heerlijk rustig en relatief onontgonnen; dit is Uruguay met een gevarieerd landschap van zandstranden, koloniale steden, kust reservaten, grasvlaktes en veehouderijen.  Deze rit brengt u naar drie totaal verschillende gebieden: ten eerste, de prachtige provincie Rocha, beroemd om zijn ongerepte witte zandstranden, azuurblauwe kusten en lagunes; vervolgens naar het ooit obscure vissersdorpje Jose Ignacio, nu misschien wel een van de meest chique plaatsen in Zuid-Amerika, populair bij de supermodellen en Hollywood-acteurs; en dan landinwaarts naar Posada Balcon del Abra.

Accomodatie

De accommodatie is een selectie van de meest interessante en charmante hotels, lodges en ranches in de gebieden die u bezoekt.   Maaltijden weerspiegelen de lokale gerechten en worden bereid met verse producten uit de regio. Het rood vlees, vis en wijn worden in het bijzonder aanbevolen.

Het rijden/de paarden

Je moet een sterk gevorderde of ervaren ruiter zijn en fit genoeg voor maximaal zes uur rijden op een dag. Er zijn tal van mogelijkheden om snel te rijden op weides en stranden. De paarden zijn lokale Uruguayaanse Criollo en Criollo kruisingen, heel geschikt voor het terrein. De Criollo is een sterk paard met een uitstekende tred en een goed karakter. U rijdt drie verschillende groepen van paarden tijdens de route, met een lokale ‘westerse’ soort zadel en neckreining.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 2 tot 6 uur rijden per dag
  • Groep van max. 8 personen
  • 15 jaar
  • 95kg

Luchthaven

Montevideo

Prijs

Vanaf *

€ 5085

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

WhatsApp

Bel ons

Reisaanvraag

Ultiem Uruguay

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid