Paardrijden vanaf The Hideout Lodge & Guest Ranch

The Hideout is een upscale western ranch waar je kan paardrijden, koeien hoeden of je uitleven in allerhande avontuurlijke activiteiten (vissen, mountainbiken, kajakken, …).  Voor ongeveer 25 ruiters per week zijn er 100 paarden allen opgeleid volgens natural horsemanship.   Hier spreekt men Nederlands en is lekker eten een zekerheid.

Door de uitzonderlijke variatie in topografie en hoogtes die variëren van 1200 meter in de vallei tot 4000 meter in het hooggebergte biedt deze ranch een zelden geziene variatie in ritten te paard. Op de ranch eigendom is ook de 100-jaar oude Flitner Ranch gelegen die een van de oudste ranches in de regio is. De ruiters kunnen actief deelnemen indien ze dit wensen om het vee te hoeden te paard.

Accomodatie

Qua netheid, professionaliteit, accommodatie, service en eten is de ranch upscale. Hiervoor staan de Belgische Peter en Marijn De Cabooter garant. Er wordt ook Nederlands gesproken.

Het rijden/de paarden

The Hideout heeft 100 paarden maar beperkt het aantal ruiters tot ongeveer 25 per week wat een enorme flexibiliteit mogelijk maakt. De paarden zijn uitstekende verzorgd en goed getraind in een cultuur van horsemanship. De kudde bestaat voornamelijk uit Quarter Horses en Mustangs die uit het wild komen en hier op The Hideout getraind warden. The Hideout organiseert ook regelmatig clinics en werkt actief voor de training van de eigen wranglers, paarden en gasten samen met Level 3 en 4 ster Parelli trainers en andere professionals.

Dit is een echte riding ranch en de paarden / het paardrijden staan centraal. De wranglers zijn professionals met zowel Engelse als Western Riding achtergrond en het aantal wranglers per ruiters is bij de top van de industrie. Deze ranch is All-Inclusive. Rijlessen, clinics, initiatie, etc. door The Hideout medewerkers gegeven zijn inbegrepen in de prijzen, net zoals de niet-rij activiteiten.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 3 tot 6 uur rijden per dag
  • Groep van max. 25 personen
  • 8 jaar
  • 105kg

Prijs

Vanaf *

€ 3270

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransfers
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

Stephanie Sap - Dwars door de Namib - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Contacteer

Vakantie te paard

WhatsApp

Bel ons

Reisaanvraag

The Hideout

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid