Polo in Argentinië

Argentinië is wereldberoemd omwille van zijn polo pony’s en polo spelers. Er is een grote verscheidenheid aan mogelijkheden zoals het informele “stick and balling”, een introductie tot polo of het aanscherpen van je vaardigheden als ervaren polo speler.

Argentinië is over de hele wereld beroemd vanwege polo. De beste polo pony’s komen dan ook hier vandaan.  De sport wordt hier overal gespeeld en de befaamde Argentine Open vindt jaarlijks in november in Buenos Aires plaats. Een bezoek waard, maar evenzo leuk is het om zelf het spel te leren spelen op een Argentijnse estancia. Het is snel en spannend, competitief en vereist behalve paardrijden ook balvaardigheid. Op Los Potreros worden de gasten sowieso uitgenodigd het eens te proberen (vanaf 12 jaar). Het begint met Stick & Ball (leren omgaan met de mallet) met de gaucho’s en een informele chukka (een spel bestaat uit vier chukka’s van 7 min).

Accomodatie

U verblijft in een prachtig gerestaureerde estancia, doordrenkt met familiegeschiedenis en vele verwijzingen naar de Jezuïeten. Er zijn zeven slaapkamers met elk een eigen smaakvol ingerichte badkamer. Accommodatie is eenvoudig maar zeer comfortabel. In december 2009 werd Los Potreros opgenomen in de Sunday Times Travel Magazine “100 beste hotels in de wereld”. De Estancia profiteert van wind- en zonne-energie opgewekte elektriciteit. Na het rijden kunt u met thee of een gin-tonic in de hand luieren in de hangmat op de veranda en lezen in een van de vele boeken die voorradig zijn of een duik nemen in het zwembad. Ook zijn er wijnproeverijen gevolgd door een heerlijke maaltijd met verse biologische producten uit de tuinen en boomgaarden.

Het rijden/de paarden

Polo proeflessen

Dit pakket is voor gasten van de Estancia. Het bestaat uit 3 opeenvolgende halve dagen op het poloveld, waar men kan kennismaken met de basisprincipes van het spel. Polo proefsessies kosten USD 150 (ter plaatse te betalen) voor 3 halve dag polosessies, inclusief lesgeld. Het is geschikt voor alle niveaus en voorafgaande polo ervaring is niet vereist.

Leer Polo Spelen in een Week

Gericht op de beginner of incidentele speler die zijn/haar vaardigheden wat wenst op te poetsen in een informele en vriendelijke omgeving. Halve dag polosessies worden gecombineerd met heerlijke buitenritten vanaf de estancia. Er zijn meestal drie of vier data gepland, meestal in maart en november. Het is echter ook mogelijk een week in te plannen indien u met voldoende gasten komt. U krijgt les van een ervaren polospeler.

Polo feestdagen

Is speciaal voor gasten die zich volledig willen richten op het verbeteren van hun spel, met zowel ’s morgens als ’s middags sessies op de polovelden (stick en ball en chukka’s). De lessen worden gegeven door een Argentijnse polo professional.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • Heel het jaar paardrijden
  • Aankomst op maandag
  • 7 nachten/6 dagen te paard
  • 4 tot 6 uur paardrijden per dag

Luchthaven

Cordoba

Prijs

Vanaf *

€ 3800

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

Bel ons

Reisaanvraag

Polo

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid