Paardrijden vanaf Nine Quarter Circle Ranch

Deze familie geleide ranch, gelgen naast Yellowstone National Park, biedt paardrijtochten met prachtige uitzichten in en rond de bergen. Volle of halve dagtochten. Hier kan je ook deelnemen aan kampeertochten met overnachting in de bergen. Eens in de bergen zie je sporen van beren, rendieren, herten, … een andere leuke activiteit op deze ranch is vliegvissen.

Montana verdient zeker zijn bijnaam ‘de laatste beste plaats’. Met open vlaktes in het oosten die opklimmen naar de Rocky Mountains in het westen is dit voor velen het spontane beeld dat opduikt wanneer je denkt aan cowboys, ranches en kudden vee.

Accomodatie

De natuurlijke blokhutten zijn rustiek doch comfortabel, elk met eigen badkamer, veranda en kachel voor koele avonden. Er zijn 19 individuele cabins, variërend van één slaapkamer tot meerdere slaapkamers voor gezinnen.  Maaltijden worden genomen in familie stijl, in de grote eetzaal met de ranch eigenaren en cowboys. De ranch heeft zijn eigen full-time bakker, zodat je dagelijks kan genieten van vers brood. Het eten is stevig, huisgemaakt en bereid met lokaal geproduceerde ingrediënten.  De ranch heeft geen een drank licentie maar gasten zijn welkom om eigen wijn, bier of sterke drank mee te brengen.

Het rijden/de paarden

Het rijtempo hangt af van de rij ervaring van de groep en van het terrein.  Ervaren ruiters kunnen genieten van uitdagende ritten.  De paarden zijn Appaloosa, op de ranch zelf geboren. Er wordt western gereden (met losse teugel dus).

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 4 tot 6 uur rijden per dag
  • Groep van max. 70 personen
  • 114kg

Prijs

Vanaf *

€ 2610

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransfers
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

Stephanie Sap - Dwars door de Namib - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Contacteer

Vakantie te paard

WhatsApp

Bel ons

Reisaanvraag

Nine Quarter Circle Ranch

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid