Naugur Fair

Deze boeiende paardrijvakantie combineert een trektocht te paard van 6 dagen in het noord-westen van Rajasthan. Je rijdt door de Grote Indiase woestijn, kampeert in de wildernis en je bezoekt de Nagaur Fair en enkele belangrijke bezienswaardigheden zoals Delhi, Khimsar, Jaisalmer en Jodpur.

Weinig toeristen bezoeken de Nagaur Fair in het noordwesten van Rajasthan. Het is vooral de lokale bevolking die honderden mijlen reist om er te komen. U rijdt van Delhi naar Bikaner en vervolgens zeven dagen lang door de spectaculaire woestijnlandschappen van de Grote Indiase Woestijn. U kampeert in de woestijn vlakbij de dorpen en verblijft ook een aantal nachten in hotels in de steden. Na de tocht te paard bezoekt u de grote steden Jaisalmer, Jodhpur en Jaipur. Indien u liever eerder vertrekt is dat ook mogelijk.

Accomodatie

Tijdens de tocht verblijft u meestal in safaristijl tentenkampen. Wanneer u niet rijdt overnacht u in hotels. De safaristijl tenten zijn ruim en ingericht met opgemaakte bedden en gestoffeerde muren. Aparte douche- en toilet faciliteiten worden door het team dat vooruit reist voor u opgezet en warm water wordt in de ochtend en ’s avonds geleverd. De tentenkampen zijn volledig bemand.

Het rijden/de paarden

De Marwari paarden zijn temperamentvol en voorwaarts. U dient een gevorderde en zelfverzekerde ruiter te zijn. De groepsgrootte kan oplopen tot 18 (hoewel men de groep dan meestal in tweeën opsplitst) waardoor het nodig is dat u uw paard in zo’n grote groep onder controle kunt houden. Er zijn een aantal lange stukken galop waarbij u in staat moet zijn om afstand te houden.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 6 tot 7 uur rijden per dag
  • Groep van max. 12 personen
  • 12 jaar
  • 89kg

Prijs

Vanaf *

€ 3470

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

Stephanie Sap - Dwars door de Namib - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Contacteer

Vakantie te paard

WhatsApp

Bel ons

Reisaanvraag

Naugur

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid