Lesotho Expeditie

Dit is een off-grid avontuur in de ongerepte wildernis van het Sehlbathebe National Park, een deel van Lesotho dat de meeste toeristen nooit te zien krijgen.

Start aan Khotso in Zuid-Afrika in de buurt van de oostelijke grens van Lesotho, de rit klimt naar 3000 meter door de Bushman’s Nek pas naar het hart van de Maloti-Drakensberg World Heritage Site.

Accomodatie

’s Nachts verblijf je in berghutten, een aantal zeer eenvoudig en simpel, anderen echt comfortabel, en allemaal met een prachtig uitzicht en de mogelijkheid om tijd door te brengen met de mensen die wonen en werken in dit opmerkelijke bergkoninkrijk.

Het rijden/de paarden

De meeste paarden zijn kruising tussen Arabische volbloed, boerpaard en warmbloed en gaan goed vooruit. De paarden worden los gereden en grazen tijdens een ‘kijkmoment’, zo kan je zelf ook volop genieten. Wees bewust dat er tal van ontmoetingen zijn met lokale dieren.  Door het steile terrein is er een strikte gewichtsbeperking van 80 kg (inc. rijkledij).

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 5 tot 8 uur rijden per dag
  • Groep van max. 8 personen
  • 16 jaar
  • 90kg

 

Prijs

Vanaf *

€ 2520

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransfers
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

Stephanie Sap - Dwars door de Namib - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Contacteer

Vakantie te paard

WhatsApp

Bel ons

Reisaanvraag

Lesotho

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid