Paardrijden langs de gaucho route

Tijdens deze trektocht te paard rij je langs estancias aan de kust, over uitgestrekte stranden, stuifduinenen langs de met palmbomen omgeven oevers van de wetlands. Je ziet een aantal van de grootste binnenwateren in Zuid-Amerika.

Rijden door een prachtig kustlandschap in een van de minst bekende landen van Zuid-Amerika.

De tocht vindt plaats in de provincie Rocha en doorkruist het Banados del Este biosfeerreservaat van Unesco. Dit is een unieke plek op aarde met binnen een relatief klein gebied wetlands, heuvels, inheemse bossen, palmbossen, zandstranden, rotsachtige stranden, rivieren, lagunes, moerassen en savannes, alle met een enorme diversiteit aan vogels (400 soorten). Galoppeer langs de stranden met stuifduinen en palmbomen.

Accomodatie

U verblijft in een selectie charmante hotels, lodges en ranches in de gebieden die u bezoekt. Ze zijn schoon, comfortabel en bieden een zeer goede service. U heeft een goede nachtrust in een aangename omgeving. Slaapkamers hebben een eigen badkamer. Maaltijden weerspiegelen de lokale keuken en worden bereid met verse producten van de streek. Rood vlees, vis en wijn worden in het bijzonder aanbevolen, maar vegetariërs kunnen zeker ook bediend worden.

Het rijden/de paarden

U dient minimaal halfgevorderd te zijn en de drie gangen goed te beheersen. Ook moet u fit genoeg zijn om maximaal zes uur in het zadel door te kunnen brengen. Er zijn tal van mogelijkheden om snel te rijden op de grazige weilanden en stevige stranden. De paarden zijn de lokale Uruguayaanse Criollo’s en Criollo-kruisingen, ideaal zijn voor het terrein. De Criollo is een sterk paard met uitstekende gangen en een goed karakter. U wisselt doorgaans drie maal van paard tijdens deze tocht langs de verschillende estancias.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 3 tot 6 uur rijden per dag
  • Groep van max. 8 personen
  • 15 jaar
  • 95kg

Luchthaven

Montevideo

Prijs

Vanaf *

€ 4250

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

WhatsApp

Bel ons

Reisaanvraag

Langs de gaucho route

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid