Paardrijden rond het Galiny Paleis

Polen heeft een gevarieerd en werkelijk prachtig landschap. In het noorden en midden is het veelal vlak, in het zuiden zijn er bergen.

Er zijn nationale parken die zeer de moeite waard zijn en nog vol met wild. Het land heeft een rijke historie met veel kastelen en forten.

Accomodatie

Galiny Palace is ooit door Baron Botho zu Eulenberg gebouwd in 1589 en is één van de weinig overgebleven gebouwen uit de tijd van de Renaissance van het voormalige Pruisen. Opgericht met de structuur van een slot werd het omsingeld door water en had een heuse ophaalbrug. In latere jaren werden koetshuis en stallen toegevoegd. De historische gebouwen op het landgoed zijn in 1995 door de huidige eigenaren gerenoveerd en aangepast aan de fokkerij die ondertussen meer dan 70 paarden huist met uitgebreide stallen en faciliteiten.

Het rijden/de paarden

Buitenritten zijn van drie tot wel zes uur per dag mogelijk. De trails leiden u door bossen en weilanden over eeuwenoude jagerspaden met onderweg mooie plekjes voor een picknick lunch zoals bij Stoczek Klasztorny, een 17e-eeuwse klooster. Bij Galiny Palace zijn ze in 1989 begonnen met het fokken met 12 merries en één hengst. Ze hebben Trakehners, Holsteiners en Westfalers.Er zijn tevens enkele pony’s voor de kinderen, die met een lange teugel aan de hand meegenomen kunnen worden. De paarden zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderde ruiters. Om de buitenritten te kunnen maken dient u galop over open terrein te beheersen. Het rijden wordt afgestemd op uw rij-ervaring en kan zowel dressuurlessen, springen als buitenritten omvatten.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 2 uur rijden per dag
  • Groep van max. 10 personen
  • 90kg
  • Jumping en wandelingen

Luchthaven

Gdansk

Prijs

Vanaf *

€ 935

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransfers
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

Stephanie Sap - Dwars door de Namib - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Contacteer

Vakantie te paard

WhatsApp

Bel ons

Reisaanvraag

Galiny Palace

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid