El Bronco

Deze ranch is een goede keuze, of je nu onervaren bent, een nieuweling voor western of een volleerd western ruiter bent. Ontdek de schoonheid van het Kiskunsagi National Park op goed opgeleide, en volgzame paarden. Verbeter je rijvaardigheden met western lessen van ervaren trainers. En als je niet rijdt, kan je ontspannen bij het zwembad of in de jacuzzi.

El Bronco ligt in de prachtige, rustige omgeving van de Kiskunsági National Park. Het park heeft een oppervlakte van 53.000 hectare met een breed scala aan flora en fauna, waaronder witte staart adelaar, negen soorten orchideeën, reigers, witte staart herten en de Steltkluut. Tienduizenden trekvogels strijken elk jaar neer in de meren in het park. Het landschap bestaat voornamelijk uit zoutvlakten en zanderige laaglanden, waardoor het ideaal rijden is.

Accomodatie

De ranch beschikt over fantastische faciliteiten, er zijn twee sportvelden, een indoor arena, zeven kralen, uitgebreid winterweiland, een round-pen, stallen en een zadelkamer. De gasten worden goed verzorgd. Er zijn 12 kamers met eigen badkamer, een bar, een eethoek en een buitenzwembad. Er is ook een wellnesscentrum, met een jacuzzi, stoomcabine, infraroodsauna, Finse sauna en een grote douchecabine. Massages zijn een goede manier om de pijnlijke spieren weer soepel te krijgen. Massages dienen op de eerste avond al gereserveerd te worden en worden ter plaatse afgerekend (ca. € 20). Niet-ruiters kunnen een bezoek brengen aan de lokale kaasfabriek, er zijn wijnproeverijen, een koetsenrit, een jeep safari in het Nationale park, een vroege ochtend uitstapje aan het vogelstation, wandelen in het nationale park, vissen in Izsák en een bezoek aan de nabijgelegen stad Kecskemet.

Het rijden/de paarden

El Bronco is uitgegroeid tot een gerenommeerde Western ranch met Quarter horses, Appaloosa´s en Paints. De paarden zijn goed getraind en leiden een goed leven. De ritten gaan over zandpaden door het bos, langs het meer en over de duinen met uitzicht over het gebied. In de arena leert u de basisprincipes van het Western rijden. Stops, back/ups, Side-steps, lopes, overgangen maken, serpentine en rollbacks. Gedurende de week mag u op twee langere ritten rekenen met een picknick lunch. Het tempo van rijden is gevarieerd en groepen worden opgesplitst naar niveau. Zelfs beginners krijgen de kans om te galopperen.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 4 uur rijden per dag
  • Groep van max. 12 personen
  • 100kg
  • Leren western rijden

Prijs

Vanaf *

€ 970

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransfers
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

Stephanie Sap - Dwars door de Namib - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Contacteer

Vakantie te paard

WhatsApp

Bel ons

Reisaanvraag

El Bronco

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid