Paardrijden vanaf Castle Leslie

Dit 1000 hectare grote landgoed biedt eindeloze mogelijkheden voor ruiters van alle niveau’s. Er zijn 20 mijl aan ruiterpaden en 300 cross country springmogelijkheden. Het is één van de weinige overgebleven Ierse landgoederen die nog steeds eigendom is van en gerund wordt door de oprichtende familie.

Castle Leslie ligt in County Monaghan, bereikbaar zowel vanaf Dublin als Belfast. Het is een van de weinig overgebleven Ierse landgoederen dat nog steeds in eigendom van de stichtende familie Leslie is. Hun aandacht strekt zich dan ook uit tot alle aspecten van het hotel om u van een persoonlijke, ontspannen en zeer gastvrije sfeer te laten genieten.

Accomodatie

In de Lodge of in het Kasteel. De Lodge is gelegen aan het Hippisch Centrum en daarom een ideaal verblijf voor degenen die het landgoed te paard willen verkennen. De Lodge vormt de sociale hub van het landgoed en ook de lokale bevolking komt in het restaurant dineren of aan de bar een drankje drinken. Het kasteel ligt in het hart van het landgoed. De 29 kamers zijn liefdevol gerestaureerd en weerspiegelen vele historische elementen. Elke kamer van het kasteel is anders ingericht heeft zijn eigen verhaal! Verblijven in het kasteel is niet zoals in een gewoon hotel – er is geen televisies, radio’s, wifi of minibars in de slaapkamers van het Kasteel. Kom helemaal tot rust, geniet van een luxe spabehandeling en van bar en open haard.

Het rijden/de paarden

Het landgoed kent 20 mijl aan ruiterpaden met voor wie dat wil maar liefst 300 hindernissen in de vrije natuur. Er zijn paarden voor beginners en voor gevorderden. Het rijden zal op uw ervaring en wensen worden afgestemd. Er is ook een enorme binnen rijbaan en les volgen is mogelijk, ook in dameszadel (45 min les ad € 60). Blijft u vier nachten op Castle Leslie dan heeft u twaalf uur rijden. Niet-ruiters kunnen genieten van een wandeling over het landgoed, golfen of vissen.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 3 uur rijden per dag
  • Groep van max. 6 personen
  • 7 jaar
  • 102kg
  • Leren paardrijden, wandelingen, jumping & cross country

Prijs

Vanaf *

€ 1010

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransport
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

Stephanie Sap - Dwars door de Namib - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Contacteer

Vakantie te paard

WhatsApp

Bel ons

Reisaanvraag

Castle Leslie

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid