Paardrijden in Cape Winelands

Ontdek de wijnlanden van de Westkaap in Paarl. Laat je betoveren door een landschap van ruige bergen, weelderige wijngaarden en typische Nederlandse puntgevel boerderijen. Geniet van wijndegustaties, heerlijke gerechten en luxe spa behandelingen. Een onvergetelijke vakantie!

 

Een van de mooiste gebieden van Zuid-Afrika. Tijdens deze tocht rijdt u te paard door het prachtige landschap van de Westkaap en maakt u stops voor wijnproeverijen op enkele van Zuid-Afrika’s beste wijnlandgoeden.  Deze wijnregio van de West-Kaap is een van de meest schilderachtige in de wereld met de bergen als dramatisch decor. Onderweg huizen met Nederlandse bouw en een rijke geschiedenis. Het buitenrijden, de meerdere wijnproeverijen en de fijne keuken maken een onvergetelijke vakantie.

Accomodatie

De kamers zijn eenvoudig maar comfortabel en hebben een eigen douche, een kluisje en een koelkast. Ze zijn op het terrein bij de stallen en hebben een prachtig uitzicht op de bergen. Continentaal ontbijt wordt naar uw kamer gebracht. U kunt ook kiezen te verblijven in de prachtige viersterren Wine Estate Guest House: De Leeuwen Hof. Of in een vijfsterren luxe boutique hotel: Angala of de Sante Spa Resort Hotel.

Het rijden/de paarden

De paarden zijn een mix van verschillende paardenrassen, waaronder volbloeden, Boerperd-kruisingen en Saddlebreds. Ze hebben zelfs een aantal Basotho en Shire kruisingen. De paarden zijn goed geschoold. U dient een zelfverzekerde ruiter te zijn en alle gangen te beheersen in een open vlakte.

Thema

Reizen is mogelijk in

Ervaringsniveau

Goed om te weten

  • 2 tot 6 uur rijden per dag
  • Groep van max. 8 personen
  • 90kg

Luchthaven

Capetown

Prijs

Vanaf *

€ 2710

Niet inbegrepen

  • Vliegtuigtickets
  • Luchthaventransfers
  • (Eenpersoons)supplementen

* De prijs is wisselkoersgevoelig en ligt vast op het ogenblik van reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het ogenblik van reservatie.

Gelijkaardige paardrijvakanties

Waarom voor vakantie te paard kiezen?

Pré en postverblijf

Aan elke bestemming kan een leuk pré en/of postverblijf gekoppeld worden. We werken je reis helemaal op maat uit.

Paardenmensen

De meesten onder ons hebben eigen paarden en rijden regelmatig. We bezoeken de locaties en kunnen hierdoor informatie uit de eerste hand bezorgen.

Op afspraak

Bij Vakantie te paard maken we een afspraak wanneer jou dat het beste past. Dat betekent ook ’s avonds of tijdens het weekend indien gewenst.

Vertrek zorgeloos

Je ontvangt van ons bij je reisdocumenten een uitgebreid roadbook van Vakantie te paard. Zo kan je in alle vertrouwen vertrekken.

paardrijden in de Namib woestijn

Contacteer

Vakantie te paard

WhatsApp

Bel ons

Reisaanvraag

Cape Winelands

Mis geen enkele reistip, unieke reisaanbieding of promotie

Ervaringen vakantie te paard, reisverslag paardrijvakantie - Vakantie te paard / Reisbureau Perlan

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid